Poistovjećuje se s legendom

Kim Kardashian opet iznenađuje: Nakon Met Gale odjenula još jednu haljinu Marilyn Monroe

Čuđenju nema kraja kada je posrijedi popularna američka reality zvijezda iz klana Kardashian! Cijeli svijet danima ‘bruji‘ o njezinom retro izdanju na ovogodišnjem eventu, a sada je odjenula još jedan outfit iz davne 1962.

Kim Kardashian još jednom je srušila internet nakon Met Gala večere, gdje je nosila kultnu haljinu koju je nosila flmska i pop ikona Marilyn Monroe dok je pjevala “Happy Birthday, Mr. President” Johnu F. Kennedyju 1962. godine. Ali to očito nije bila jedina haljina legendarne glumcie koju je realty zvijezda nosila, budući da je u petak na Instagramu otkrila da se nakon Met Gala presvukla i u drugu haljinu. Naime, Kim je obukla Monroeinu haljinu sa Zlatnih globusa 1962., a u ruci je čak držala i kip koji je Monroe osvojila te večeri.

“Imala sam čast presvući se u haljinu Norman Norell Marilyn Monroe koju je nosila na dodjeli Zlatnih globusa 1962. - gdje je dobila nagradu Henrietta”, napisala je Kardashian ispod fotografije na kojoj je opisala vrhunac večeri kada je odjenula drugu haljinu.

Čitajte i: Iako mnogi misle da nije zaslužila nositi haljinu Marilyn, Kim je sada vlasnica i pramena njezine kose

“Otkrila sam da Heritage Auctions posjeduje Marilyninu kultnu zelenu haljinu sa šljokicama. Nakon toga sam saznala da je vlasnik Zlatnog globusa koji je dobila te večeri nitko drugi nego moj prijatelj Jeff Leatham. Sve sam ovo vidjela kao neki znak da su mi se zvijezde posložile”, nastavila je reality zvijezda.

image

Kim se dala u 'skupljanje' Marilynih haljina.

BACKGRID UK/PROFIMEDIA

"Jedna od najvećih privilegija u životu mi je utjeloviti svoju unutarnju Marilyn na ovaj način, na tako posebnoj večeri. Hvala Heritage Auctions, Barbari Zweig i Jeffu ​​što su mi ovo omogućili”, dodala je.

Originalna haljina Monroe koju je Kardashian odjenula za Met Galu 2022. bila je izložena u Ripleyjevom muzeju u Orlandu, gdje stoji još od kupnje 2016. godine kada je procijenjena na 4,81 milijun dolara. Tada je postala jedna od najskupljih haljina ikada prodanih. Kim je u posjetila muzej 23. travnja, pa su još tada počela nagađanja među obožavateljima da će nositi legendarnu haljinu za Met Galu.

Kim je Vogueu otkrila na Met Gali da je morala smršavjeti sedam kilograma u tri tjedna kako bi se uklopila u haljinu "Happy Birthday", koja je prvotno koštala 12.000 dolara. Zanimljivo je kako je tkanina na haljini napravljena tako da odgovara Monroenoj boji kože, čime je zaslužila priznanje kao haljina "koju je mogla nositi samo Marilyn Monroe". Po svemu sudeći Kim Kardashian je započela jednu novu eru kada se pojavila u legendarnoj haljini te izazvala pohvale, ali i osude modnih kritičara. Nije li to ipak ništa neobično za Kim Kardashian?

image

Kim je za Met Galu morala skinuti sedam kila u tri tjedna.

ABACA PRESS/PROFIMEDIA
Linker
19. travanj 2024 21:49