Kerum i Fani

Kerumu i Fani sve cvjeta i nakon osam godina braka: Ljubav njegova života poljupcem je Željku čestitala 61. rođendan

Najpoznatiji splitski par, Željko i Fani Kerum, na konferenciji za medije izmijenili su nekoliko poljubaca i pokazali njihovu obiteljsku idilu. Proslavili su 12 godina od osnutka stranke, ali i Kerumov 61. rođendan.

Predsjednik Hrvatske građanske stranke (HGS) Željko Kerum u Rogoznici je obilježio 12 godina od osnutka HGS-a, koji je, kako je rečeno na konferenciji za novinare, fenomen na splitskoj političkoj sceni. No, osim toga, Kerum je proslavio i 61. rođendan i to u najljepšem društvu - svoje supruge Fani, njihovo troje djece i sestre Nevenke Bečić. Zbog dvostrukog slavlja, na konferenciji za mediji nisu skidali osmijehe s lica.

image
Obitelj Kerum
TOM DUBRAVEC/CROPIX

Fani je, kao i uvijek, izgledala besprijekorno i maksimalno dotjereno. U bež haljini sa zlatnim gumbima i detaljima poput zlatnog sata, lančića te naočala sa životinjskim uzorkom, ponosno je stajala uz jednog od najmoćnih ljudi Splita. S troje djece, Franom, Zvonimirom i najmlađom Eleonorom, Kerumovi izgledaju kao skladna obitelj. Fani je i Željka dovela u red, u bijeloj košulji izgleda bolje nego ikad.

image
Željko Kerum i Nevenka Bečić
TOM DUBRAVEC/CROPIX
image
Fani Kerum
TOM DUBRAVEC/CROPIX

I kad su politički događaji u pitanju, obitelj Kerum drži se bezrezervno zajedno. Tako su na ovogodišnjim lokalnim izborima, kada se, između ostalog birao i splitski gradonačelnik, na birališta izašli zajedno. Kako njegova 24 godina mlađa supruga prati trendove, nije joj promaklo ni to da se nosi smaragdno zelena boja.

Na lokalne izbore stigla je u pratnji supruga i djece u dugoj zelenoj haljini V-izreza nabranoj u struku, a na ruci je nosila zlatni sat. Haljina je to dizajnerskog dua Dolce & Gabanna koja stoji otprilike 10.000 kuna, a u ljubičastoj boji nosila ju je Vanessa Bryant, udovica Kobea Bryanta. No, rezultati izbora nisu bili baš ohrabrujući, Kerum nije ušao u drugi krug, a Split je nedugo nakon pao u ruke poznatog znanstvenika Ivice Puljaka.

image
Fani i Željko Kerum na lokalnim izborima 2021. godine
BOZIDAR VUKICEVIC/CROPIX

Preljub priznao na televiziji

Ono što je Kerum napravio zbog Fani, presedan je u Hrvatskoj. Naime, kao tadašnji splitski gradonačelnik na TV Dalmaciji objavio da napušta suprugu Ankicu radi trudne ljubavnice Fani Horvat, tada 25-godišnje studentice koja je zbog njegovog poteza postala najtraženija osoba u Splitu. S Fani se oženio tri godine nakon, na malenoj ceremoniji u Rimu, a tada su već imali dvojicu sinova.

Čitajte i: Na izbore sa stilom: Fani Kerum u večernjoj haljini, Jelena Pavičić Vukičević u ležernijem izdanju

Čitajte i: Fani poput Vanesse Bryant u haljini Dolce & Gabanna, kojoj bolje stoji dizajnerski komad od 10.000 kuna?

Linker
17. travanj 2024 23:11