Sam sebi čestitao

Kazna ili uranjeni poklon za rođendan? Liam Gallagher slavi u modricama nakon bizarne nesreće

Glazbenik je na povratku s nastupa na Isle of Wight Festival pao s helikoptera, a samo dva dana nakon pada, proslavio je 49. rođendan - u skladu sa zdravstvenim mogućnostima.

Osebujni i zločesti dečko brit popa Liam Gallagher, svoj 49. rođendan dočekao je prilično 'izubijan', naime samo tri dana prije slavlja glazbenik je otkrio kako je nakon nastupa na festivalu pao iz helikoptera.

Iako takva nesreća zvuči uistinu opasno, Liam je prošao 'samo' s izudaranim licem. Bivši član benda Oasis usporedio se s Keithom Moonom, pokojnim bubnjarom skupine Who koji je bio poznat po divljem ponašanju. Liam se našalio da bi objavljenu fotografiju lica s modricama mogao iskoristiti za naslovnicu njegova sljedećeg solo albuma.

"Pogledajte ovo, sinoć sam ispao iz helikoptera, ne može sve ići glatko, tko kaže da je rock&roll mrtav. Keith Moon, pojedi kožnatu opnu svog bubnja, hajde, znate me", napisao je Liam u opisu fotografije koju je objavio na Twitteru.

Čitajte i: Ni stotine milijuna funti nisu mu dovoljne! Legendarna braća vjerojatno nikada više neće progovoriti

Ne može još pjevati

Iako nije išao u detalje ozljeda, očito je da glazbenik nije izgubio svoj smisao za humor, naime na pitanje jednog obožavatelja s koje je visine pao, Gallagher je u šali odgovorio: "Sa 100.000 stopa" (30 tisuća metara).

Dva dana bio je 'tiho' na društvenoj mreži, a oglasio se jutros - na svoj rođendan. I to kako bi ga sam sebi čestitao.

"Prava ljepota dolazi iznutra, tako da sam još uvijek zgodna pi***. Sretan mi rođendan", napisao je Gallagher. Ubrzo je napisao još nekoliko objava - zahvalu na svim čestitkama. Potom je javio i kako mora otkazati nastup u Belfastu.

Zbog dobivenih ozljeda, liječnici su mu naredili da mora odmarati, a također je otkrio da zbog ozljeda nosa ne može pjevati.

Linker
18. travanj 2024 11:26