KAKAV BLAM

Katy Perry posramljena pred publikom: Nitko se tome nije nadao baš za vrijeme nastupa

Američka pop pjevačica doživjela je neugodan trenutak u javnosti dok je izvodila jedan od svojih najvećih hitova. U jednom trenutku zatražila je pomoć svojih asistenata kako bi zakrpala hlače.

Dok je pjevala Teenage Dream u epizodi showa American Idol, pjevačica Katy Perry je na spektakularan način ostala profesionalna iako su joj se poderale hlače usred emisije. Iako je bila vidno posramljena, pjevačica i članica žirija, našalila se na svoj račun.

Prikladno, upravo u trenutku kada je pjevala o svojim "uskim trapericama" crvene kožne hlače su popucale.

"Mogu li dobiti traku?", upitala je televizijske asistente koji su panično pritekli u pomoć i dodali joj "rekvizit" - žutu traku s kojom je pokušavala zakrpati rascjep na trapericama.

Na svom Instagramu i Twitter profilu objavila je video isječak neugodne situacije pa napisala: "Srce mi lupa u ovim uskim trapericama na #americanidolu, večeras se uključite za ODLIČAN provod."

Čitajte i: Katy Perry dobila sudsku bitku protiv repera koji je tvrdio da ga je pokrala

Inače, Perry je postala svjetski poznata 2008. godine sa singlom I Kissed a Girl, koji je bio na vrhu glazbenih ljestvica u više od 30 zemalja. Poznata je po svojem nekonvencionalnom stilu odijevanja, po odjeći žarkih boja s ludim detaljima. Zanimljivo je da je promijenila prezime iz Hudson u Perry (djevojačko prezime njene majke) kako je ne bi miješali s popularnom glumicom Kate Hudson.

Često se pojavljivala u TV emisijama kako bi promovirala svoj album. Prvi put se pojavila u ulozi voditeljice 2008. i 2009. kada je vodila dodjelu MTV Europe Music Awardsa. Ona je također najpraćenija žena na Twitteru, s više od 100 milijuna pratitelja. Perry je postala jedna od sutkinja na American Idolu od njegove 16. sezone, 2018. godine. Riječ je reality showu koji traži mlade talente i "pretvara" ih u profesionalne glazbenike. Show je originalno osmislio Simon Fuller, a prva sezona održana je 2002. i od tada je Američki Idol jedan od najpopularnijih emisija u SAD-u.

Čitajte i: Ana Gruica Uglešić zablistala u odijelu high street brenda i otkrila zašto je pustila suzu

Tijekom pandemije pjevačica se šalila na račun dezinfekcijskih sredstava pa je nasmijavala obožavatelje na Instagramu urnebesnim šalama. Uskočila je u ogromnu rolu wc papira marke American Idol i poručila gledateljima da redovito peru ruke. U jednoj od "pandemijskih emisija", voditelju Ryanu Seacrestu priznala je kako "želi poduzeti sve da American Idol ostane što sigurniji".

Linker
24. travanj 2024 04:53