NA ULICAMA NEW YORKA

Katie Holmes opet ljubi: Viđena je s novim dečkom Bobbyjem Wootenom

Američka glumica i producentica dala je ljubavi napokon novu šansu, a s dragim je viđena u zajedničkoj vožnji biciklom i na ručku. Par nije mogao promaknuti nadobudnim paparazzima, dok su se ljubili i grlilli.

Zahuktalo se na ljubavnom polju glumice Katie Holmes koja ljubi glazbenika Bobbyja Wootena. Par je uživao u ulicama New Yorka, gdje su uživali u ležernoj vožnji biciklom i spoju. Glumica je nosila ležernu majicu na pruge uz zelenu jaknu dok je Bobby za proljetnu šetnju odjenuo bež hlače. Inače, par je prvi put viđen u javnosti krajem travnja, također na ulicama New Yorka dok su se ljubili i držali za ruke te putovali podzemnom željeznicom prema Central Parku.

Osim toga u travnju su 'zaljubljeni golupčići' provodili vrijeme s glumičinom majkom Kathy Holmes. Glumica je u posljednjih mjesec dana više puta 'uhvaćena' kako grli Wootena, međutim par se još uvijek nije izjasnio u javnosti o svojoj vezi.

"On je jako ljubazan tip, super talentiran i svestrani kul tip", potvrdio je jedan izvor za časopis People o Wootenu.

"Vrlo jeuspješan basist i glazbenik, i jednako je briljantan i zabavan", dodao je izvor.

image

Vožnja biciklom ulicama New Yorka

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Wooten trenutno svira bas u Moulin Rougeu. Riječ je o mjuziklu na Broadwayu, a nedavno je svirao na Coachelli s Carly Rae Jepsen. Obožavatelji su sudeći po komentarima na društvenim mrežama sretni što je upravo on osvojio srce Katie Holmes.

image

Zaljubljeni par uživa u zajedničkim trenucima

FOTOGRAFIJE: THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Podsjetimo, Katie je s glumcem Tomom Cruiseom započela vezu u travnju 2005. Zaručili su se u lipnju 2005., samo sedam tjedana nakon veze. Kćerkica Suri, rođena je 18. travnja 2006., na prvu godišnjicu njihovog prvog spoja. Ime "Suri", kako je objavljeno u Cruiseovom priopćenju za javnost, potječe od perzijske riječi "crvena ruža" i hebrejske riječi "princeza". 18. studenog 2006. Holmes i Cruise vjenčali su se na scijentološkoj ceremoniji u dvorcu Odescalchi iz 15. stoljeća u Braccianu u Italiji.

Linker
25. travanj 2024 06:35