svjedokinja u slučaju Depp vs. heard

Kate Moss izdominirala je modnom kombinacijom koju je nosila tijekom svjedočenja u korist Johnnyju Deppu

Svjedočila je na sudu u Virginiji videolinkom, a opovrgla je da ju je dok su bili zaručeni Depp nogom gurnuo niz stepenice. Izjavila je da se poskliznula sama.

Za naklonost porote na sudu u Virginiji u slučaju Johnny Depp protiv Amber Heard nisu važne samo riječi nego i pažljivo odabran "look". Vidjelo se to na primjeru supermodela iz 90-ih, Kate Moss: ako itko zna kako se odjećom i izgledom šalje željena poruka, onda je to bivša Deppova zaručnica i jedna od najznačajnijih žena u modnim biznisu.

Minimalističkom šminkom te pomoć dva modna trika ostavila je vrlo dobar dojam na video svjedočenju iz Gloucestershirea, u Engleskoj. Modnim manevrom postigla je važan "pogodak" za tim Depp, prokomentirao je za Daily Mail američki stilski stručnjak Robert Verdi. Učinila je to uz pomoć tamnoplavog sakoa Saint Laurent od 3000 dolara kojim je naglasila autoritet.

image

Kate Moss na crvenom tepihu.

STEPHEN LOVEKIN/BEI/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Kate Moss ima najbolji trik za brisanje podočnjaka, ali neće ga svi voljeti

Strogo krojena jakna i tamne boje istaknut će autoritet onog tko ih nosi i podsvjesno navesti sugovornika da riječi te osobe sluša s pozornošću. Kako ne bi ispalo da se zbog četverominutnog svjedočenja previše trudila, izabrala je svijetlu bluzu s ležerno odvezanom mašnom.

Daily Mail tvrdi da bluza ima sitan print mačića, čime je ublažila strogoću jakne i izbalansirala "look" ali i usmjerila pozornost na lice. Prepoznatljivom, svijetlom bojom kose naglasila je mladenački izgled, a šminka je bila gotovo neprimjetna. Rumenilom i bronzerom je istaknula visoke jagodice, nanijela je maskaru i nježnoružičasti ruž i to je bilo sve. Smokey eyes efekt koji ju je proslavio ovaj put je izostao jer sud nije klub ili modna pista.

Sve je to učinila ne bi li bi pozornost usmjerila na lice i izjavu u prilog bivšem. Ukratko, opovrgla je glasine da ju je Depp fizički napao dok su od 1994. do 1998. bili u vezi.

Poskliznula se sama

image

Kate Moss i Johnny Depp u danima ljubavne sreće.

MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK

Godinama se pričalo da ju je, dok su bili na odmoru na Jamajci, nogom gurnuo niz stepenice, zbog čega je navodno raskinula zaruke. Te priče sjetila se Amber Heard svjedočeći o sukobu između bivšeg supruga i svoje sestre Whitney Henriquez 2015. u njegovom penthouse u Los Angelesu. Ispričala je da je u trenutku kad je Depp rukom zamahnuo na njenu sestru pomislila na Kate Moss. Aludirala je na manekenkin pad niz stepenice i zato je tim Depp pozvao Kate Moss u sudnicu.

Čitajte i: Svjedočenje od četiri minute: Kate Moss konačno progovorila o Johnnyju Deppu i otkrila je li bio nasilan

"Izlazila sam iz prostorije, Johnny ju je napustio prije mene. Vani je bilo je klisko zbog kiše, pa sam se sama poskliznula niz stepenice. Ozlijedila sam leđa. Vrištala sam jer nisam znala što mi se dogodilo, jako me je boljelo", ispričala je Deppovom odvjetniku Benjaminu Chewu, dodajući da je Johnny dotrčao je natrag da joj pomogne, a pružena joj je i liječničku pomoć.

Odlučno je zanijekala bilo kakvo nasilje i dodala da ne razumije kako je ta zgoda dobila negativan predznak. Modni stručnjak zaključio je analizu njezinog pojavljivanja na sudu odajući joj priznanje za stilski "blitzkrieg" kojim je pomogla bivšem.

Linker
18. travanj 2024 17:15