Getty Images
svi su oduševljeni

Kate i William uzvraćaju udarac: Ovim potezom su opet postali miljenici nacije

Kate i William zadali su novi udarac vojvotkinji i vojvodi od Sussexa jer su ih mediji prozvali skromnim članovima kraljevske obitelji, dok su Meghan i Harry Britancima svojim životom na visokoj nozi digli tlak.

Princ William, Kate Middleton i njihova djeca, princ George, princeza Charlotte i princ Louis viđeni su kako na obiteljski odmor putuju komercijalnim letom iz Engleske za Škotsku. Kartu su platili 600 kuna, a letjeli su s Međunarodne zračne luke Norwich za Aberdeen. A od tamo su otputovali za Balmoral kod kraljice i princa Philipa.

Vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea uzeli su let ujutro u 8:45. Par su slikali iznenađeni putnici nakon što su izlazili iz zrakoplova u pratnji s djecom.

To je zapravo novi udarac za princa Harryja i Meghan Markle koji su naišli na medijsko razapinjanje nakon što su u samo osam dana, tri puta koristili privatni zrakoplov, a taj hobi koštao ih je oko 160 tisuća kuna, dok je obitelj Kate i William prošla puno jeftinije i tako zaradila odobravanje britanske javnosti.

Britanski mediji redovito rade na tome da stvore iskre na relaciji princa Harryja i njegovog brata princa Williama. Zadnje što je ohladilo odnose među njima je to što je Harry naglasio kako on i Meghan planiraju imati još jedno dijete uz sina Archieja koji je rođen u svibnju ove godine. Time kaže bi utjecao na spas planeta, a to se nimalo nije svidjelo Williamu. Harry je to izjavio raspravljajući o zastrašujućem utjecaju klimatskih promjena sa slavnom znanstvenicom Jane Goodall (85).

LONDON, ENGLAND - MARCH 11: Members of Britain's Royal family leave after attending the Commonwealth Service at Westminster Abbey in London, Monday, March 11, 2019. Commonwealth Day has a special significance this year, as 2019 marks the 70th anniversary of the modern Commonwealth - a global network of 53 countries and almost 2.4 billion people, a third of the world's population, of whom 60 percent are under 30 years old. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth, Pool) (Kirsty Wigglesworth - WPA Pool/Getty Images)
Getty Images

Angažman za Vogue bio je kamen spoticanja za slavne šogorice Meghan i Kate. Najviše zbog toga što je Meghan odlučila kako neće biti na naslovnici jer joj je to kako je naglasila čisto hvalisanje, nego će radije fokus staviti na svjetski uspješne žene, a ta izjava posebno je pogodila Kate koja je u Vogue izašla na naslovnici prije tri godine.

Linker
24. travanj 2024 15:41