Osam najboljih

Katarina Baban jedva je zadržala tajnu: Glumica otkrila veliku novost koja se priprema za gledatelje

U pripremi je All stars sezona showa ‘‘Tvoje lice zvuči poznato‘‘ koja će okupiti osam natjecatelja koji su publiku oborili s nogu proteklih sezona, među njima je simpatična glumica, ali i urnebesni zabavljač - pobjednik prve sezone.

Glumica i dizajnerica Katarina Baban ima novosti, a bila je jako nestrpljiva da ih podijeli s obožavateljima.

"Nestrpljiva da podijelim nešto... Što bi se reklo: 'Na guz’cu bi proprdila!'", našalila se Katarina i sve zainteresirane uputila na objavu koja je otkrila kako će se ponovno natjecati u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato".

Još jedan njezin zvjezdani kolega na duhovit je način obznanio da i on sujedluje u zvjezdanom iznenađenju koje priprema produkcijska ekipa Nove TV i njihovom zabavnom plesno pjevačkom showu. Mario Petreković, pobjednik prve sezone, uz smiješnu fotomontažu poručio je zašto će ponoviti iskustvo.

"Tražili ste - pročitajte", kazao je Mario i uputio na link u kojem je objašnjeno kako je u pripremi All stars sezona showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' koja će okupiti osam natjecatelja koji su publiku oborili s nogu proteklih sezona.

All stars sezona s omiljenim licima

Svaka nova sezona ove omiljene zabavne emisije donosila je brojna iznenađenja i gostovanja, a sada se gledateljima priprema jedna drugačija dimenzija zabave - za što će se pobrinuti oni koji su ostavili najveći trag svojim nevjerojatnim transformacijama iz tjedna u tjedan.

Čitajte i: Fabijan Pavao: ‘Najbolji savjet dobio sam od oca, a za djevojku ću reći da mi je sve, šarmirala me odmah‘

Katarina Baban, Mario Petreković, Saša Lozar, Damir Kedžo, Dalibor Petko, Ivana Mišerić, Mario Roth i Maja Bajamić morat će izvući opet svoje najjače plesne, pjevačke, glumačke i imitatorske adute i pripremiti se za ulazak u transformator i ''tuđe'' cipele.

Finalisticu pete sezone Katarinu Baban pamtimo kao Brunu Marsa, Nereda, Princea i Shakiru, dok se još uvijek pamti prvi pobjednik Mario Petreković i njegove nezaboravne izvedbe Beyonce i Tine Turner.

image
Osam sudionika nove, All stars sezona showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.
FOTOGRAFIJE: NOVA TV

Nitko nije zaboravio ni Lozarovu Jelenu Rozgu i Eltona Johna iz druge sezone, Kedžinu Carmen i Lady Gagu i mnoge druge preobrazbe ovog pobjednika treće sezone. Malo tko je zaboravio i duet Dalibora Petka i Ivane Mišerić na pjesmu Bandido u finalu četvrte sezone showa te niz ostalih zabavnih transformacija. Mario Roth nas je počastio u toj sezoni s brojnim transformacijama, između ostalih i onom Madonnu, Maju Šuput i Aeorosmith. Dok smo pak Arethu Franklin, Doris Dragović, Beyonce i Michaela Jacksona s oduševljenjem gledali na pozornici showa zahvaljujući pobjednici pete sezone – Maji Bajamić.

Nives Celzijus, bivša natjecateljica i pobjednica četvrte sezone showa će se i u All stars sezoni naći u ulozi člana žirija te će zajedno s Indirom Levak, Goranom Navojcem i Igorom Mešinom ocjenjivati i komentirati nastupe naših zvijezda, a show će voditi voditeljski dvojac Frano Ridjan i Maja Šuput.

Linker
19. travanj 2024 07:39