Ovisnica o putovanjima

Karmela Vukov Colić uživa i tijekom pandemije: Odvažila se otputovati u tropski raj

Iako ne može putovati tempom kojim smo navikli, mnogim omiljena televizijska voditeljica ipak je pronašla način kako ‘vidjeti svijet‘ u ova teška vremena. Posjetila je domovinu Freddieja Mercuryja - neodoljivi Zanzibar i fanove počastila fotografijama.

Nije novost da voditeljica Karmela Vukov Colić, koja je prije tri godine dala otkaz na HRT-u nakon 30 godina, voli putovati. Tijekom života posjetila je mnoge zemlje, a nemogućnost putovanja tijekom pandemije vrlo teško joj je pala. Iako pandemija još uvijek bukti, Karmela se odvažila i otputovala u zemlju za koju kaže da je jedna od rijetkih u "kojoj život nije stao".

Čitajte i: Simpatični vremeplov Karmele Vukov Colić: 'Da sam direktorica HRT-a, ovo bih i danas napravila'

Riječ je o Zanzibaru, tropskom otoku gdje se rodio legendarni Freddie Mercury, frontman grupe Queen. Karmela je tamo otputovala prošlog tjedna, a na Instagramu se pohvalila fotkama s različitih lokacija na Zanzibaru.

Tako je posjetila Kameni grad, fotkala se pored slike Freddieja Mercuryja koja stoji na njegovoj rodnoj kući, obišla mnoge znamenitosti, kao i tamošnju tržnicu, gdje je našla mnogo fantastičnih začina i tropskog voća. Voditeljica inače obožava kuhati; na Laudato TV vodi emisiju "Recepti svete Hildegarde", ima svoj blog o putovanju i kuhanju pod nazivom "Ciao Karmela" te je izdala i kuharicu "Kuharica života".

Čitajte i: ‘Odluku o odlasku ni sekunde nisam požalila, zdravstveno sam sve riješila! Nedavno sam preživjela i koronu‘

Stres ju koštao zdravlja

Otkako je otišla s državne televizije, Karmela se preporodila jer se maknula iz toksičnog okruženja koje ju je stajalo zdravlja. Kako je jednom prilikom rekla za Gloriju, da je znala da je tako dobro "van sustava", tu bi odluku donijela i ranije.

"Stres, nezdrava atmosfera i loši prisavski odnosi u mom su slučaju rezultirali hipertireozom i hašimotom, svakotjednim posjetom liječniku i ozbiljnom terapijom. Danas, godinu dana kasnije, i stres i lijekovi su prošlost", rekla je tada voditeljica, čije su se tegobe sa štitnjačom povukle, a stres je ostavila daleko iza sebe.

image
Karmela na Laudato TV vodi emisiju "Recepti svete Hildegarde".
LAUDATO TV

Sada se konačno može posvetiti nekim važnijim stvarima i onima koje istinski voli, a to su putovanja. 2019. je jako puno putovala - bila je u Torontu, na Siciliji, u Slovačkoj, na Floridi, na Capriju, u Londonu, Milanu, Napulju, Sorrentu, u Španjolskoj, na Azurnoj obali te u Dolomitima, a kad pandemija prođe, sigurno će ponovno putovati kao da "nema sutra".

Linker
19. travanj 2024 01:43