vizažistica se izlajala

Kao u "Sluškinjinoj priči": Strogi konzervatorij ne da Britney da ostane u drugom stanju

Vizažist Britney Spears otkrio je da slavna pjevačica nema puno slobode ni kad je njezina ljubavna veza ni želja za proširenjem obitelji u pitanju. Navodno mora pratiti stroga pravila koja joj postavlja konzervatorij.

Pop pjevačica Britney Spears već ima dvoje djece iz braka s Kevinom Federlineom, no navodno žarko želi još jednu bebicu, što joj nije dozvoljeno.

Britney, koja ima 15-godišnjeg sina Seana Prestona i 14-godišnjeg Jadena Jamesa, voljela bi proširiti obitelj s dečkom Samom Ashgarijem, što joj brani strogi konzervatorij, barem tako tvrdi celebrity vizažistica Maxi.

image
Britney Spears i dečko Sam Asghari
FOTOGRAFIJE: MPIFS/CAPITAL PICTURES/PROFIMEDIA

Na gostovanju u podcastu "Calababes" Maxi se raspričala o Britney, koja nakon problematične prošlosti živi pod budnim okom svog oca, koji joj je dodjeljen za staratelja i koji može raspolagati njezinom imovinom, te izjavio da nije sve tako lijepo kako se čini na društvenim mrežama.

"Mogu vam reći da je pod kontrolom do današnjeg dana, da kontroliraju hoće li imati bebu ili ne, smije li se vjenčati i s kim će se družiti, a to su zaista velike stvari", otkriva Maxi.

"Govorimo o nečemu sličnom radnji iz serije Sluškinjina priča, što sve rade da e bi imala djecu. Na primjer... Ne smijem ići u detalje, ali sa sigurnošću vam mogu reći da je već mogla imati bebu. Vjerojatno bi se i udala za Sama. I imala bi grupe prijatelja oko sebe", izjavila je vizažistica, zabrinuta za tužnu sudbinu slavne 'pop princeze'.

Linker
20. travanj 2024 02:19