Susjedi i prijatelji

Kao sa razglednice: Nataša i Marijana opraštaju se od najtoplijeg doba i dijele najdraže uspomene

Glumica i voditeljica s obiteljima uživaju u zajedničkim trenucima koje provode na obali, dvije Splićanke najviše uživaju u boravku na otoku.

Prijateljice i njihovi supružnici ulovljeni u trenutku opuštanja na terasi uz more u trenutku spontanosti dobili su savršenu ljetnu razglednicu. Glumica Nataša Janjić i voditeljica Marijana Batinić, osim dugogodišnjeg prijateljstva imaju i još jednu jaku vezu - obje sa svojim supruzima podižu po dvoje male djece.

U takvim kombinacijama uvijek se dogode neplanirani zastoji, boljke, nezgode, no dvije su Splićanke iz ljeta ipak uspjele izvući maksimum.

"Sve što je ljeto kratko traje", napisala je Nataša Janjić uz idiličnu fotografiju te je istaknula da je za duhovitu dosjetku zaslužan Djura Kelj, Instagram autor koji na svom profilu uglavnom dijeli slične umne doskočice. Fotografija kojom će u sjećanju ostati ugodno druženje, za glumicu je idealan opis proteklog ljeta.

Uz Natašu i Marijanu za stolom uživaju i supružnici Nenad Medančić i Matej Pašalić, a da su djeca u blizini daje naslutiti malena Kaja u tatinom krilu.

Čitajte i: Pozirala sa zebrom i snimila neodoljivu ‘razglednicu‘: Nataša Janjić Medančić uživa u istarskom raju

'Zauvijek susjedi'

Da se društvo dobro zabavlja Nataša je dala do znanja i oznakama koje je stavila u opis, aludirajući da je njihova ekipa od dvije mlade obitelji zapravo slična protagonistima domaće i stranih serija - 'Zauvijek susjedi', 'Prijatelji' i 'Merlose Place'.

Glumica je sa suprugom ortopedom posjetila obalu od sjevera i njegove rodne Istre pa da srednje Dalmacije, a posljednje dane ljeta provode na otoku Šolti.

Voditeljica Marijana Batinić, koja je svoju dugu kćerkicu rodila u rujnu prošle godine uživa u posljednjim danima ljeta, ali i posljednjim danima porodiljnog dopusta.

Za kraj se od mora sa svojim djevojčicama oprostila i zadnjim kupanjem u moru, prekrasnim zalaskom sunca kao i šetnjama po otoku.

Linker
16. travanj 2024 12:44