ista boja kose

Kao par iz snova dobili su novu priliku pokazati zašto se toliko pričalo o kemiji među njima

Glazbenik Dino Jelusić i glumica Tara Thaller u osmoj sezoni showa "Zvijezde pjevaju" na pozornici su pokazali sav raskoš svog talenta i na kraju su odnijeli pobjedu. U drugoj epizodi devete sezone showa vraćaju se pokazati kako se to radi...

Prošlogodišnji pobjednici, Tara Thaller i Dino Jelusić, u sinoćnoj epizodi showa "Zvijezde pjevaju" podsjetiti su sve kako odlično zvuče u duetu, i to s pjesmom "Higher Ground" Stevieja Wondera. Publika i žiri uživali su u njihovoj izvedbi, a na pozornici su osim energije i pjevačkog talenta ponovno dokazao ludu kemiju koja se dogodila između njih.



Ovaj par krenuo je velikim koracima u ostvarenje svojih snova. On zato što je mlad i perspektivan glazbenik sa svjetskom karijerom, a ona talentirana glumica koja planira osvojiti Broadway. Nakon showa Tara je ozbiljno krenula u ostvarenje svog sna jer je nakon toga je upisala Akademiju dramskih umjetnosti u Sarajevu, a Dino je s rock bendom Trans-Siberian Orchestrom prošle godine osvojio Ameriku, a usporedno je vrijedno radio na novom projektu sa supergrupom Dirty Shirley koju je pokrenuo gitarist George Lynch (Dokken), Dino Jelusić, basist Dave Rimmer (Uriah Heep) i bubnjar Will Hunt (Evanescence).

image
Dino i Tara na pozornici
FOTOGRAFIJE: HRT PROMO

Dino Jelusić i Tara Thaller upoznali su se pod čudnim okolnostima, a onda su postali nerazdvojni. U showu prošle sezone bili su par iz snova koji je na kraju odnio pobjedu. Toliko si dobro odgovaraju na pozornici da se nije prestajalo govoriti o njihovoj nevjerojatnoj kemiji koju smo ulovili i u ovom urnebesnom video intervjuu gdje su pokazali koliko su u svemu uživali i koliko znaju jedno o drugom...

"Počašćen sam što sam u svojem prvom mentorstvu imao priliku surađivati s predivnom Tarom Thaller te na kraju i pobijediti. Zaista ne znam postoji li itko s kim bi radije dijelio ovaj trenutak", hvalio je Dino svoju partnericu s kojom rado opet dijeli pozornicu.

Čitajte i:

Od simpatičnog malog pjevača do vrsnog stručnjaka: Dino Jelusić slavi još jedan veliki uspjeh

Rastanak para s ekrana koji smo zavoljeli: 'Nedostajat će mi Tara'

'Zvijezde pjevaju' Od samog početka su favoriti publike - Ostvarili su svoje snove!

Linker
18. travanj 2024 11:25