Odmor im je trebao

Kao drugi život: Opušteni i sretni Ivanka Trump i Jared Kushner bezbrižno dokoličare na plažama Miamija

Nakon ‘lude utrke‘ koju su uz predsjednika Trumpa odradili u Bijeloj kući, njegova kći i zet savjetnik uživaju smirenim tempom na plažama Miamija gdje izgledaju zadovoljnije i zaljubljenije no ikad.

Ivanka Trump i Jared Kushner okrenuli su novi list. Poznati kao radoholičari, Ivanka i Jared u New Yorku i Washingtonu godinama su "ganjali" karijeru te užurbano usklađivali obiteljski život s brojnim poslovnim obvezama pa se čini da su u puno opuštenijem Miamiju zaista pronašli "recept za sreću".

Ivanka i Jared u Miami su preselili nakon što je Ivankin otac, Donald Trump, prestao biti predsjednik SAD-a, a cijela obitelj iselila iz Bijele kuće.

Čitajte i: "To će ti biti najveća pogreška": Donald i Ivanka navodno su u svađi, evo čime je ‘zlatna kći‘ naljutila tatu

39-godišnja Ivanka sa suprugom i njihovo troje djece preselila se u luksuzno naselje Arte Surfside koje osigurava privatnost, brojne sadržaje i pristup predivnim plažama.

Raskošnu kuću s predivnim pogledom iznajmili su na godinu dana, a samo je sad udaljena od Trumpova glamuroznog imanja u odmaralištu Mar-a-Lago.

Obnovili romansu

Čim su stigli na vruće tlo Miamija, Ivanka i Jared odbacili su uštogljene poslovne kombinacije te uskočili u lepršave, casual outfite u kojima nesmetano mogu trčkarati za djecom i uživati u sunčanim danima na plaži.

image
Tata Jared uživa u bezbrižnim trenucima s djecom
BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Par koji je u vezi od 2007. godine u Miamiju je uspio i obnoviti romansu pa ih sve češće viđaju kako se zaljubljeno gledaju i drže za ruke, sa zadovoljnim osmjesima na licima.

Čitajte i: Vratila se starom životu! Poznato je kako Melania Trump provodi dane nakon odlaska iz Bijele kuće

Kad uhvati nekoliko trenutaka samoće, mama Ivanka odlazi na plažu te udobno zavaljena u ležaljku čita bestseler "The Book of Joy", Desmonda Tutu i Tenzin Gyatso.

Linker
18. travanj 2024 16:09