NOVA ROMANSA U ZRAKU

Kanye West potvrdio vezu s glumicom Juliom Fox: Vruće fotografije pokazuju da više ne plače za Kim Kardashian

Nakon što su odgledali predstavu, par je otišao na večeru u restoran Carbone, a reper je novoj odabranici darovao i ormar pun odjeće.

Reper Kanye West (44) i glumica Julia Fox (31) potvrdili su svoju vezu, prenosi People.

Glumica filma "Uncut Gems" i West podijelili su u četvrtak sa svijetom svoju nadobudnu romansu, a osim nekoliko fotografija para kako se intimno grle i ljube na podu svlačionice, Fox je dala rezime njihove burne romanse.

"Upoznala sam Yea u Miamiju na Novu godinu i bila je to trenutna veza", rekla je za časopis People te dodala: "Njegova energija je tako zabavna. On je mene i moje prijatelje nasmijavao, plesao je i smiješio se cijelu noć."

image

Kanye West i Julia Fox

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

"Odlučili smo zadržati tu energiju i odletjeti natrag u New York da vidimo Slave Play", napisala je te je podijelila da je impresionirana "Ye-ovom" osobnošću, prije nego što je dokumentirala njihov raskošan drugi spoj.

Izvor je ranije otkrio da je Fox "bila vrlo sretna što je bila tamo". Nakon što su odgledali predstavu, par je otišao na večeru u restoran Carbone, rekla je Fox, dodajući "da je to jedan od njenih omiljenih restorana".

Kanye nije bio zadovoljan samo mirnim obrokom nakon Broadwaya u restoranu, nego je režirao i "cijelo fotografiranje" s Fox u glavnoj ulozi u restoranu.

“Cijeli restoran nas je bodrio dok se to događalo”, rekla je glumica u intervjuu.

image

Julia Fox

BACKGRID/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Za improvizirano snimanje, glumica je odjenula Miaouove hlače s uskom Balenciaginom dolčevitom i kaputom.mWest je tada isplanirao i "iznenađenje".

"Još sam u šoku. Imala sam cijeli hotelski apartman pun odjeće. Bilo je to ostvarenje sna svake djevojke. Osjećala sam se kao prava Pepeljuga. Ne znam kako je to uspio, niti kako je dobio sve to na vrijeme. Ali bila sam tako iznenađena", rekla je te dodala: "Kao, tko radi ovakve stvari na drugom spoju? Ili bilo kojem spoju!"

Vjeruje u njihovu kemiju

Na slikama se može vidjeti kako glumicu odijeva stilist na policama s odjećom, uključujući brojne komade iz Dieselove kolekcije za proljeće/ljeto 22 od novog kreativnog direktora, Glenna Martensa.

image

Julia Fox nakon na odmoru u Miamiju s Kanye Westom

BACKGRID/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

West, s vinom u ruci, promatra, a na licu ima naizgled odobravajući pogled. Na drugim se fotografijama vidi kako zadovoljna glumica, odjevena u svoj novi izgled, opsjeda repera na podu. Glumica vjeruje u njihovu kemiju s velikom nadom u njihovu budućnost.

"Sve je kod nas bilo tako prirodno. Ne znam kamo vode stvari, ali ako je ovo ikakav pokazatelj budućnosti, obožavam ovu ludu vožnju", napisao je Fox.

image

Kanye West i Julia Fox

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Kanye West kupio kuću nasuprot Kim Kardashian: 'Moram biti blizu svoje djece, vraćam se kući'

Još uvijek voli bivšu suprugu

West je ranije rekao da je moda "jezik ljubavi" za njega i njegovu otuđenu suprugu Kim Kardashian (41) koja je podnijela zahtjev za razvod u veljači 2021. godine.

Umjetnik posljednjeg albuma Donda posvetio je svoju pjesmu "Runaway" upravo Kim Kardashian prošlog mjeseca na koncertu Free Larryja Hoovera. "Trebaš mi se odmah vratiti, dušo", zapjevao je prije nego što je dodao: "Točnije, Kimberly."

Izvor je ranije rekao za časopis People da se West ipak nadao da postoji šansa da će se pomiriti, iako je podnijela zahtjev za proglašenje zakonske slobode.

"Ne odustaje bez borbe. Kim je majka njegove djece i on to neće tek tako pustiti", rekao je izvor te dodao: "Bez obzira na to jesu li muž i žena, uvijek će se međusobno podržavati. Njezina nedavna prijava ili bilo koja prijava u tom smislu ne znači da će se prestati boriti da je ponovno osvoji".

image

Julia Fox s prijateljicom u hotelu nakon večere s Kanye Westom

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Čitajte i: Ne planira odustati od bivše supruge: Kanye West otišao korak dalje pa je objavio fotografiju kojom je mnoge iznenadio

West se vjenčao s Kardashian u Firenci u Italiji u svibnju 2014., a zajedno imaju kćeri North (8) i Chicago (3) te sinove Sainta (6) i 2-godišnjeg Psalma.

image

Kim Kardashian i Pete Davidson

CPR/D.SANCHEZ/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Kardashian je od listopada romantično povezana s Peteom Davidsonom (28). Ona i zvijezda emisije Saturday Night Live, obilježili su početak 2022. romantičnim bijegom na Bahame.

Linker
16. travanj 2024 18:37