ne staje

Kanye West ponovno privlači pažnju: Podnio je zahtjev za promjenom imena koje za njega ima duboko duhovno značenje

Iako je u tijeku razvoda s Kim Kardashian, reper, čini se, ima pametnijeg posla. Silno želi promijeniti sadašnje ime u nadimak koji si je dao još 2018.

Osim što se razvodi od reality zvijezde Kim Kardashian, reper Kanye West želi promijeniti ime. Tijekom karijere je bio poznat pod mnogim imenima, a sada se želi zvati umjetničkim imenom koje si je dao još 2018. U dokumentima od 11. kolovoza ove godine stoji da je reper podnio zahtjev za promjenom imena Kanye Omari West u "Ye", a promjenu je zatražio iz osobnih razloga.

Čitajte i: Kanye West napokon se oglasio o razvodu: Evo što traži od svoje uskoro bivše supruge

image
Kanye West se želi zvati ‘Ye‘.
-/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Ime na Twitter profilu već je promijenio u novo te poručio fanovima da "osoba formalno poznata kao Kanye West ... postaje YE". Želja za promjenom imena dolazi gotovo tri godine nakon što je živahni glazbenik, modni dizajner i neuspješni političar objavio istoimeni album.

U jednom intervjuu rekao je da "Ye" ima duhovno značenje. "Vjerujem da je ‘ye‘ najčešće korištena riječ u Bibliji, a u Bibliji to znači ‘ti‘ (you). Dakle, ja sam ti, ja sam mi, to smo mi. Krenulo je od Kanyea, što znači jedini, do samo YE - odraza našeg dobra, našeg lošega, naše zbunjenosti, svega", objasnio je reper.

Čitajte i: Skučena soba, madrac na podu i polovan ormar: Kanye West živi na stadionu dok ne završi najvažniji album u karijeri

Zvijezda bi uskoro trebala objaviti svoj sljedeći album, nazvan po majci Dondi, iako je već nekoliko puta odgođen. Njegov razvod od Kim Kardashian još uvijek nije finaliziran, iako je Kanye u travnju konačno dao odgovor na Kimin zahtjev za rastavu.

Prema sudskim dokumentima do kojih je došao magazin Us Weekly, 43-godišnji glazbenik traži zajedničko pravno i fizičko skrbništvo nad njihovo četvero djece - North (7), Saint (5), Chicago (3) i Psalm (23 mjeseca). Naime, Kim ni u ludilu ne želi ocu zabraniti viđanje djece, ali želi da to radi izvan imanja s privatnim otvorenim bazenom i vinogradom u Hidden Hillsu, iz kojeg se pjevači iselio. Ipak, zajedničko skrbništvo ne znači nužno dogovor 50/50 jer će Kim djeci vjerojatno postati primarni skrbnik.

Nevolje u braku počele su Westovom kandidaturom za predsjednika SAD-a, kada je u nekoliko navrata javno govorio o njihovim tajnama te otkrio da je Kim skoro pobacila njihovu najstariju kćer. To je Kim jako pogodila pa je odlučila krenuti dalje bez njega.

Linker
16. travanj 2024 09:14