PUKLA LJUBAV

Kanye West i Irina Shayk su prekinuli? Romansa se rasplamsala u Francuskoj, a završila mjesec dana kasnije

Početkom svibnja počela su šuškanja o tome da je slavni par u vezi. Nitko od njih dvoje to nije potvrdio, a onda su mjesec dana kasnije uhvaćeni na romantičnom odmoru u Provansi.

Početkom lipnja svijet je slavio novu ljubav - reper Kanye West i manekenka Irina Shayk uhvaćeni su na luksuznom ljetovanju na jugu Francuske. Romantičan par bio je na meti paparazza i na povratku, a žurno se čekala i rekacija bivših supružnika glumca Bradleya Coopera i Kim Kardashian. Navodno je najpoznatija svjetska poduzetnica Kim odmah saznala za njihovu vezu te je rekla kako joj to ne smeta, no javno o tome nikada nije govorila.

Reakcija je izgleda izostala, a slavni par je navodno već prekinuo svoju vezu. Tako tvrde dobro upućeni izvori s obje strane za Page Six. Kanye West zamolio je svoju nesuđenu djevojku da mu bude pratnja u Pariza na revijama, a ona je to navodno odbila.

image
Irina Shayk u šetnji New Yorkom nakon povratka s odmora s Kanye Westom.
BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Irina ga vidi jedino kao prijatelja, s njime ne želi nikakvu ljubavnu vezu", rekao je izvor.

Prvenstveno, prisustvovanju modnim događanjima manekenka ruskih korijena odbila je kako bi izbjegla i brojne medijske napise o njihovoj romansi, koja je sudeći po svemu, trajala svega dva mjeseca. Šuškanja o vezi započela su početkom svibnja.

Čitajte i: Kanye West i Irina Shayk su zajedno! Uhvaćeni na romantičnom odmoru u francuskoj Provansi

“Ne želi da ju se povezuje s njime, a to bi se svakako dogodila da je otišla u Pariz. Sljedećih mjesec dana pisalo bi se samo o tome da izlaze”, rekao je izvor. Nakon Francuske, par je još zajedno uhvaćen na aerodromu u New Yorku kad su izlazili iz privatnog aviona, vraćajući se s odmora na jugu Francuske i slavlja Westovog 44. rođendana.

image
Kanye West s kćeri North West na njegovoj reviji u Parizu u ožujku 2020. godine.
ARCHIVIO MEZZANOTTI/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

“Na taj party u Francusku je išla kao njegova prijateljica, tamo je bilo još 50 ljudi. Ona je sretna i zadovoljno ovako, sama bez muškarca”, nastavlja izvor. Veliko prijateljstvo između njih traje više od desetljeća. Jedna od najpopularnijih manekenki današnjice, 2010. je godine u Kanyeovom spotu za pjesmu Power glumila anđela.

Čitajte i: Talijanska avantura Kim Kardashian: Djecu ostavila bivšem suprugu, a ona otišla na zasluženi odmor

Irinu su proteklog mjeseca fotografirali s bivšim suprugom Bradleyem i kćeri u šetnji Manhattanom, a Kanyea nije bilo niti na vidiku. Dok je Kim s najboljom prijateljicom putovala Italijom, West je krajem lipnja bio na odmoru u Meksiku s njihovo četvero djece, North, Saintom, Chicagom i Psalmom.

Linker
16. travanj 2024 08:13