Getty Images for The Met Museum/
Misli ozbiljno

Kanye ne odustaje od kandidature za predsjednika: Jedna članica poznate obitelji želi mu biti 'desna ruka'

Čini se da slavni reper ustraje u ulasku u politiku, a sada je i Caitlyn Jenner, ranije poznata kao Bruce Jenner, otac Kendall i Kylie, rekla kako bi mu rado bila potpredsjednica.

Sjećate li se kako je reper Kanye West, inače suprug starlete Kim Kardashian, još 2015. na dodjeli MTV Video Music Awards rekao kako će se kandidirati za predsjednika? To se ove godine i ostvaruje, a njegova supruga već je izrazila zabrinutost da bi njezina prošlost mogla itekako utjecati na njegovu kandidaturu i to u negativnom smislu.

No, čini se da reper pored sebe sve više skuplja sljedbenike, a jedna od njih je Caitlyn Jenner, ranije poznata i kao Bruce Jenner koji je promijenio spol.

File photo dated 28/01/20 of Caitlyn Jenner who accepted a large fee to back a charity set up by undercover reporters.,Image: 504251335, License: Rights-managed, Restrictions: FIL PHOTO, Model Release: no, Credit line: Isabel Infantes / PA Images / Profimedia
Isabel Infantes / PA Images / Profimedia
Caitlyn Jenner prije promjene spola bila je Bruce Jenner, inače otac Kendall i Kylie Jenner.

Otac Kendall i Kylie Jenner, naime, želi biti potpredsjednik, odnosno potpredsjednica SAD-a. Na pitanje hoće li glasovati za Kanyea, Jenner je odgovorila: "Poslala sam mu SMS i pitala ga mogu li mu biti potpredsjednica."

Ipak, reper je već najavio kako bi mu "desna ruka" ipak bila kontroverzna Michelle Tidball, životna trenerica.

Kanye je već ispunio svu papirologiju za kandidaturu u državi Oklahomi nakon što je potrošio jako puno novca kako bi se kvalificirao za izbore u studenom.

Kim Kardashian and Kanye West leaving the Bouffe Du Nord Church/Theatre after Kanye's Sunday service on March 1st 2020 in Paris, France.,Image: 502148036, License: Rights-managed, Restrictions: ©Licenced to New Media Images. All Rights Reserved. UK copyright law applies to all print & online publications.
New Media Images space rates apply to all images.
Magazines contact agency for fees before use.
Images Single use only then repro fees apply., Model Release: no, Credit line: Neil Warner / IMP Features / Profimedia
Neil Warner / IMP Features / Profimedia
Kanye redovito drži mise na kojima prisustvuje cijela Kardashian-Jenner obitelj.

S druge strane, njegova supruga Kim je u intervjuu za magazin Wonderland rekla kako potpuno suosjeća s Melanijom Trump, prvom damom SAD-a i suprugom Donalda Trumpa. "Pogledajte sve grozne stvari koje rade Melaniji (Trump), objavljuju njezine gole slike. Reći ću Kanyeu: Dušo, znaš kakve fotografije mene bi objavili", rekla je Kim, misleći pritom na polu-golišavo snimanje koje je prva dama napravila za časopis GQ još 2000., koje su se u američkoj javnosti ponovno pojavile 2016.

Dodala je i da njezin suprug nije republikanac, iako je javno podupirao Trumpa. "Ne zastupa niti jednu stranu. Ne želi da mu se govori što bi trebao biti. Razumijem da to može zbunjivati. Jedna stvar koju jako poštujem je da on ostaje pri svome i ono što jest, bez obzira na to što mu neki pokušavaju reći", rekla je Kim u jednom od intervjua.

Čitajte i:

Bolest je opet uzela maha, no on odbija uzimati lijekove! Obitelj strepi zbog Kanyea Westa

Kim suosjeća s Melanijom: Starleta u strahu što će biti ako joj se suprug kandidira za predsjednika

Kanye West na rubu živčanog sloma: Svi su zabrinuti za njegovo mentalno zdravlje

Kayne, Mariah, Catherine: Oni su otvoreno progovorili o bipolarnom poremećaju

Nakon deset dana šutnje, iznenadio: Kanye pokrio troškove budućeg školovanja kćerkice poginulog muškarca

Linker
20. travanj 2024 14:39