MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Što mu se događa?

Kanye je potpuno poludio: Pljuje po glazbenoj industriji, a sebe naziva novim Mojsijem

Slavni reper, inače i suprug starlete Kim Kardashian, smatra da glazbena industrija porobljava njegovu 'braću' te je na njemu da ih spasi.

U nizu objava na popularnoj društvenoj mreži Twitter, 43-godišnji reper i suprug starlete Kim Kardashian, Kanye West, popljuvao je produkcijske kuće Universal i Sony jer smatra da je glazbena industrija "moderni brod pun robova".

No, to čak niti ne bi bilo čudno da se na kraju tweeta nije nazvao prorokom koji mora spasiti te 'moderne robove'.

"Moram pregledati svačiji ugovor u Universalu i Sonyju. Neću sigurno gledati kako moji ljudi robuju. Svoj život stavljam na kocku zbog njih. Glazbena industrija i NBA moderni su ropski brodovi, a ja sam novi Mojsije", napisao je Kanye.

Reper, koji je predao svoju kandidaturu za predsjednika SAD-a u čak 12 država, dodao je da ga zapravo nije briga za industriju glazbe jer je usredotočen samo na svoju vjeru. "Ja nisam industrija, ja služim Kristu, a svijet treba ozdravljenje. Prestanimo se ubijati. Bog nas ne prosuđuje prema tome koliko novaca imamo na ovome svijetu. Hajdemo se voljeti ", poručio je.

Ohio ga odbio

Iako su njegove namjere o kandidaturi ozbiljne i polako skuplja sve više sljedbenika, naišao je na prepreku. Naime, nedavno je Vrhovni sud u saveznoj državi Ohio odbio njegovu kandidaturu za predsjednika SAD-a.

Republikanski državni tajnik Frank LaRose odbio je gotovo 15.000 potpisa i ostalih dokumenata što ih je podnio Kanye, a njegovu odluku potvrdio je Vrhovni sud jednoglasnom presudom. Kao razlog, LaRose je naveo neusklađene informacije u dokumentima za prikupljanje potpisa, na što su Kanyeovi odvjetnici uložili žalbu.

Kim Kardashian and Kanye West leaving the Bouffe Du Nord Church/Theatre after Kanye's Sunday service on March 1st 2020 in Paris, France.,Image: 502148036, License: Rights-managed, Restrictions: ©Licenced to New Media Images. All Rights Reserved. UK copyright law applies to all print & online publications.
New Media Images space rates apply to all images.
Magazines contact agency for fees before use.
Images Single use only then repro fees apply., Model Release: no, Credit line: Neil Warner / IMP Features / Profimedia
Neil Warner / IMP Features / Profimedia
Kanye redovito drži mise na kojima prisustvuje cijela Kardashian-Jenner obitelj.

Kanye je još 2015. na dodjeli MTV Video Music Awards rekao kako će se kandidirati za predsjednika te je nekoliko mjeseci prije svoje kandidature javno podupirao sadašnjeg američkog predsjednika Donalda Trumpa.

Zbog želje da postane predsjednik, Kanye je riskirao i raspad braka. Njegova supruga Kim više ne može tolerirati njegove bipolarne ispade poput onoga na njegovom prvom predizbornom skupu kada je reper otkrio neke od najintimnijih tajni svoje obitelji, no odlučila je dati mu prostora da radi što želi ako ga to usrećuje.

Čitajte i:

Usred bračnog brodoloma, Kim Kardashian odlučila se fokusirati na obitelj

Ne odustaje od kandidature, u 'pancirki' ridao pred publikom: 'Možda me žena ostavi nakon ovog govora'

Nakon deset dana šutnje, iznenadio: Kanye pokrio troškove budućeg školovanja kćerkice poginulog muškarca

Linker
18. travanj 2024 17:26