NEMA KRAJA ISPADIMA

Kanye bivšoj poslao kombi pun ruža i znakovito poručio: ‘Moja vizija je kristalno jasna‘

Svojom gestom na Valentinovo slavni reper pohvalio se podužom objavom na Instagramu u kojoj je ‘pravdao‘ svoje ponašanje, no ubrzo je obrisao sav sadržaj.

Čini se da američki reper Kanye West ne odustaje od nauma da ponovno pridobije bivšu suprugu Kim Kardashian, a Dan zaljubljenih činio se kao savršena prilika da ponovno pokaže svoje namjere.

Slavni reper koji se od nedavno potpisuje s umjetničkim imenom "Ye" poslao pun "bunker" crvenih ruža reality zvijezdi u kombiju na kojem stoji potpis: "Moja vizija je kristalno jasna".

Dostava je stigla nekoliko sati nakon što je izjavio ljubav Kim i njihovo četvero djece nakon vijesti o prekidu s djevojkom Julijom Fox.

Sa svojom gestom pohvalio se i pratiteljima na Instagramu gdje je podijelio fotografiju kombija na kojoj je označio bivšu suprugu. Trenutak slabosti na prvo Valentinovo otkako mu je bivša supruga predala zahtjev za razvod 19. veljače prošle godine, 44-godišnji reper u međuvremenu je obrisao sa svog profila.

image

Ovo je prvo Valentinovo od kako je Kim Kanyjeu predala papire za razvod.

MEHDI TAAMALLAH/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Jednostavno ga ne podnosi! Valentinovo iz noćne more u brakorazvodnoj parnici desetljeća

U opisu se pokušao i opravdati pratiteljima pa je napisao: "Imamo javni odnos jer smo javne ličnosti. Zbog toga me u javnosti i tisku često nazivaju ludim, ali biti zaljubljen znači biti lud oko nečega, a ja sam lud oko svoje obitelji. Sretno Valentinovo", napisao je glazbenik koji je podijelio članak s britanskog portala u kojem su fotografije Kim i njezinog novog dečka Petea Davidsona, pri čemu mu je najviše zasmetao njezin svjetlucavi Balenciaga kaput od 153.000 kuna koji joj je on poklonio, kao i čizme s potpisom istog brenda koje je također dobila od njega.

Ubrzo nakon, zahvalio je obožavateljima na komentarima o njihovom odnosu.

"Hvala vam ljudi na podršci mojoj obitelji, koja mi znači puno, više od bilo kojeg drugog postignuća u životu", napisao je glazbenik pa je dodao: "Ako volite mene i moju obitelj i vidite Skete (redovnike monaške zajednice u istočnom kršćanstvu) u stvarnosti, vičite iz sveg glasa: Kimye zauvijek".

Kanye koji pati od bipolarnog poremećaja prošlog je tjedna "poludio" nakon što je Kim otvorila zajednički račun na TikToku s najstarijom kćeri North West, na kojem 11-godišnjakinja objavljuje svoje video uratke.

Iako to njegovu kći veseli, on je pobjesnio pa je na red pozvao i Davidsona koji mu je napisao kako nikada neće stajati na putu između njega i njegove djece.

"Kako vas dvoje odgajate svoje četvero djece to je vaš posao, a ne moj. Nadam se da će jednog dana biti moguće da se svi zajedno nađemo i prijateljski družimo", napisao je slavni komičar u privatnoj poruci reperu koji mu je na to javno odgovorio porukom: "Ti nikada nećeš susresti moju djecu", ispod fotografije na Instagramu na kojoj glazbenik Machine Gun Kelly kokicama hrani Petea.

image

Slavni reper teško podnosi poraze u ljubavi.

MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Sada je i službeno: Pete Davidson prvi put nakon tri mjeseca javno nazvao Kim svojom djevojkom

Da ga je situacija u kojoj se našao silno vrijeđa i frustrira, pokazao je i komentarom na tetovažu Hillary Clinton koju si je Davidson nacrtao, a koju trenutno želi ukloniti s ostalim tetovažama kojima si je ukrasio tijelo.

"Pogledajte tog k..vinog sina. Baš me zanima hoće li mi ugasiti Instagram račun zbog vrijeđanja bivšeg Clintoničinog dečka", napisao je Kanye te je dodao: "Pa tko je ovdje lud?! To smeće smrdi i mora ga se izbaciti iz kuće."

Njegovim ispadima čini se da nema kraja pa je kreativnom direktoru televizijskog showa Saturday Night Live u kojem Davidson redovito nastupa ponudio dvostruki iznos od onog kojeg dobiva da više ne mora raditi s njim. Nakon toga je objavio da njegova djeca North, Saint, Psalm i Chicago stižu na njegovu nedjeljnu misu u Los Angelesu, pa je vjenčanim parovima poslao poruku: "Nema vremena za opuštanje, svojim najdražima morate uvijek pokazivati koliko ih volite i poštujete".

Linker
19. travanj 2024 08:45