DAN VELIKIH VALOVA

Kakva poruka! Slavni glumac slavi Dan neovisnosti, a za rođendan bivše ga nije baš briga

Američki glumac Andrew Garfield na rođendan svoje bivše, američke manekenke Alysse Miller, uživa na surfanju na plaži na Malibuu.

Proljetos je bio jedna od glavnih zvijezda na dodjeli Oscara zbog uloge u filmu "Tick, Tick… ​​Bum!", a nekoliko dana nakon glamurozne dodjele najvažnijih filmskih nagrada - zlatni kipić ipak nije dobio - slavni engleski glumac s holivudskom adresom Andrew Garfield objavio je da je ponovno - single.

image

Rođendan svoje bivše proveo je zabavljajući se u muškom društvu

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Neposredno nakon prekida s američkom manekenkom Alyssom Miller zvijezda filmskog serijala o Spidermanu i filma "Društvena mreža" Andrew Garfield objavio je i kako si uzima pola godine odmora od snimanja i novih uloga kako bi si sredio privatni život.

To je mnoge nagnalo da pomisle kako je riječ o novom pokušaju zajedničkog života sa šest godina mlađim modelom Alyssom Miller, s kojom se, govore njihovi poznanici, odlično slagao, pa nikome nije bilo jasno zašto su se nakon pola godine veze odlučili krenuti svatko svojim putem.

image

Alyssa Miller rođena je 4. srpnja 1989.

DAVE ALLOCCA/STARPIX/SHUTTERSTOCK

“Bili su zajedno duže vrijeme prije nego što su se prvi put zajedno pojavili u javnosti. Kad god je Andrew imao rupu u rasporedu jurio je do Alysse. To doduše nije bilo često, jer mu je raspored bio pretrpan", govorili su upućeni.

Čitajte i: LA VIDA LOCA JE ZAVRŠILA! HOĆE LI NEZASITNI SEKSUALNI APETIT KRALJA LATINO GLAZBE KOŠTATI BRAKA, KARIJERE I BOGATSTVA?

"Treba mi pauza jer moram odlučiti što i kako dalje. Ne samo profesionalno, nego i privatno, a za to mi treba vrijeme za promišljanje i koncentraciju na vlastite potrebe", obrazložio je Garfield za časopis Variety odluku o svom podužem godišnjem od glume.

image

Glumcu je surfanje omiljena zabava

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Kako god, do pomirbe između njega i Alysse Miller očito nije došlo, jer je Andrew Garfield 33. rođendan svoje bivše drage, koji pada 4. srpnja na američki Dan neovisnosti odlučio proslaviti lomeći valove na plaži u Malibuu. I to u muškom društvu svojih prijatelja.

Linker
19. travanj 2024 18:50