Kao iz bajke

Kako ju on vidi: Bojana obasjana suncem uz more najljepša je u oku svog supruga

Bračni par odmara na Pelješcu gdje pune baterije od zahtjevne godine u kojoj su promijenili stan.

Glumački i bračni par Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović predah od glumačkih i umjetničkih angažmana kao i selidbe iz centra Zagreba potražili su već tradicionalno na Pelješcu. Par već neko vrijeme uživa na krajnjem jugu zemlje, kako je otkrila glumica u objavama na svom Instagramu, a sada je Bojana podijelila jednu sanjivu sliku s plaže - otkrila je i tko je autor iste.

Contra light towards Enes Vejzović", napisala je Bojana - u samo nekoliko riječi osim tehničkog naziva za - kontra svjetlo - glumica je otkrila da je fotografiju snimio njen suprug. Uz to je dodala i oznaku - kako me on vidi.

U gotovo bajkovitom okruženju plaže od sitnog šljunka, Bojana je stala pored mora, na sunce, dok je fotograf ostao u hladovini bora. Kao sirena uklopila se u svjetlucavu morsku površinu, a taj je trenutak prepoznao i Enes.

Čitajte i: Duga kosa stvar je prošlosti! Naša glumica odlučila je skratiti kosu po najvrućem trendu sezone

Na more su se zaputili nakon što je Bojana odlučila drastično skratiti svoju kosu, a kratka frizura čini se kao pun pogodak za nesputano uživanje na plaži.

Preseljenje iz centra Zagreba

Glumica je otkrila da je boravak na Pelješcu nakratko prekinula posjetom Dubrovniku gdje je napunila baterije uživajući u predivnoj arhitekturi tog našeg grada.

Čitajte i: Odlazak iz strogog centra! Bojana Gregorić Vejzović otkrila: ‘Srce mi je zatreperilo kad sam predala ključeve‘

Vejzovići su ovog proljeća proživljavali i veliku životnu promjenu - preseljenje iz stana u kojem su zasnovali obitelj. Nakon dugo godina života u strogom centru grada u Ilici nedaleko Frankopanske ulice, odlučili su se preseliti. Kako su otkrili za Gloriju razlog nije stres zbog potresa, već im je dosadašnji stan postao premali s obzirom na to da su im 15-godišnji sin Raul i četiri godine mlađa kći Zoe spavali u istoj sobi.

"Iako se ne vežem za stvari, pa tako ni za zidove, srce mi je ipak zatreperilo kada sam ključeve predala novoj vlasnici našeg stana. Ali kada pogledam koliko su nam klinci sretni jer konačno imaju svoje sobe i meni je lakše", kazala nam je glumica. Novi dom pronašli su nekoliko stanica dalje, a obitelj je zadovoljno rasporedom i brojem potrebnih prostorija. Nakon preseljenja, preuređenja kao i završetka svih poslovnih obaveza konačno uživaju na moru.

Linker
19. travanj 2024 09:24