Getty Images for SAG-AFTRA
TAJNA VJEŠTINA

Kako joj to samo uspijeva? Jennifer Aniston obožavaju svi - čak i njezini bivši

Glumica Jennifer Aniston proslavila je 51. rođendan, a njezini prijatelji dali su sve od sebe kako bi joj čestitali na poseban način. Među čestitarima se našao i njezin bivši suprug Justin koji je još jednom pokazao da to što su se rastali ne znači da nisu u dobrim odnosima.

Nakon dvije godine braka i sedam godina veze, glumački par Jennifer Aniston (51) i Justin Theroux (48) oko Valentinova 2017. objavili su da svatko ide svojim putem. Tada su dali zajedničku izjavu za Associated Press u kojoj su naglasili da bi voljeli svoj razvod držati daleko od oka javnosti, ali da žele spriječiti razne tabloidske špekulacije i reći pravu istinu. Također, objavili su da među njima ostaje osjećaj ljubavi i međusobnog poštovanja. Justin i Jen nedavno su se oprostili od zajedničkog ljubimca, a bili su složni i u boli.

New York, NY - Jennifer Aniston steps out with husband Justin Theroux for dinner at Locanda Verde in Tribeca. The married couple were dressed casual for a warm Summer evening in the city.       June 24, 2016, Image: 292310252, License: Rights-managed, Restrictions: NO Brazil, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Bivši suprug ponosan je što se Jennifer pridružila Instagramu.

"Svijet bi trebao znati o kakvoj duhovitoj ženi je riječ", rekao je njezin bivši koji joj je rođendan čestitao na svoj način.

LOS ANGELES, CALIFORNIA - JANUARY 19:  Brad Pitt and Jennifer Aniston attend the 26th Annual Screen Actors Guild Awards at The Shrine Auditorium on January 19, 2020 in Los Angeles, California.  (Photo by Vivien Killilea/Getty Images for SAG-AFTRA Foundation)
Getty Images for SAG-AFTRA

"Grabiš u još jednu godinu sa stavom", napisao je Justin.

instagram

Čestitajući joj rođendan otkrio je početak njezinog tajnog nadimka na slovo B.

Na super duhovit način joj je čestitala i prijateljica Courteney Cox koja je poželjela izgledati kao slavna Jen. "Koliko god da se trudiš....samo je jedna Jennifer Aniston. Sretan ti rođendan draga prijateljice! Volim te!" napisala je Cox uz fotografiju na kojoj nosi plavu periku i naočale kakve ima i Aniston.

Nije poznato kako joj je čestitao bivši suprug Brad Pitt koji je prošle godine došao na njezin tulum povodom okruglog rođendan.

"Mislim da Jenn nikad nije prestala voljeti Brada, iako joj je slomio srce kad ju je ostavio zbog Angeline Jolie. Prošlo je puno vremena, ali ona mu je sve oprostila', donosi Mirror. Nadalje, prijatelji bliski bivšim supružnicima tvrde i da su Brad i Jennifer zajedno izašli najmanje pet puta prije susreta na dodjeli SAG nagrada u Los Angelesu, uključujući i susret tijekom božićnih praznika na Bel Airu, u vili Jennifer Aniston.

Pri zadnjem susretu, mnogi su iščitali da su se bivši supružnici pomirili, a njihova iskrena radost kad su nabasali jedno na drugo, oduševila je svijet, a čini se, da Jennifer svima ostaje u najboljem sjećanju i svima oprašta...

LOS ANGELES, CALIFORNIA - JANUARY 19: Brad Pitt and Jennifer Aniston attend the 26th Annual Screen Actors Guild Awards at The Shrine Auditorium on January 19, 2020 in Los Angeles, California. 721313 (Photo by Emma McIntyre/Getty Images for Turner)
Getty Images for Turner

Linker
18. travanj 2024 23:33