Tom Dubravec / Hanza Media
Velika sretna obitelj

Kako je narastao! Joletov sin svakim danom sve je sličniji tati, a osmijehom rastapa srca

Krajem studenog prošle godine glazbenik je dobio četvrto dijete i to dječaka koji je s već gotovo godinu dana glavna zvijezda na fotografijama.

Splitski glazbenik Joško Čagalj Jole ne krije da je ponosan na svoju veliku obitelj, a pogotovo jer joj se krajem studenog prošle godine pridružio još jedan član - Ivan Luka. Jole na društvenim mrežama često dijeli fotografije supruge Ane i djece, ali cijela obitelj je u kadru samo za posebne prigode.

A posebna prigoda bilo je nedavno fotografiranje u prirodi, za koje su svi odjenuli bijelo, jedino je Ivan Luka imao veseli, žuti kombinezončić zbog kojeg je bio glavna zvijezda fotkanja. Njegove sestre Iva, Ema i Tia nosile su čipkane haljinice, baš kao i mama Ana, dok je Jole imao laganu bijelu košulju i bež hlače.

U domu im ide sve 'po špagi'

"Moje najvridnije na svitu", napisao je Jole ispod fotografija koje će cijeloj obitelji biti divna uspomena na taj poseban trenutak. Maleni Ivan Luka svkaim danom je sličniji ocu, pogotovo po osmijehu, a to su primijetili i neki njegovi fanovi koji su mu ostavili komentar "mali Jole".

Od rođenja Joškovog sina prošla je gotovo cijela godina, a ponosni otac je u ožujku u intervjuu za Gloriju rekao da je maleni vrlo veselo dijete koje "samo jede, spava i igra se".

"Mnogi mi ne vjeruju kad im kažem da se u našem domu ništa nije promijenilo, sve savršeno funkcionira, kao po špagi. Ana i ja se zezamo da nam je sinčić poput igračke, s njim se samo mazimo i igramo, a inače ga ni ne čujemo. Ako ne spava ili ne jede, miruje u svojoj sjedalici", otkrio je tada Jole kojeg sina od milja zove mali Pinčo.

Vjeko Bilota
Početkom srpnja ove godine Ivan Luka je primio sveto krštenje

Kad je Ana zatrudnjela, malo je strahovao kako će se poslije višegodišnje pauze od pelena - i uz sve poslovne obaveze - nositi s malim djetetom, no sve je konce brzo pohvatao.

"Već smo par puta i izišli s prijateljima, no trenutačno nam je draže biti kod kuće. Supruzi pomažem koliko god mogu: razvozim kćeri gdje treba, dovršim ručak, a oko sina sve radim te sam ga, prema našoj obiteljskoj tradiciji, prvi i okupao. No, moram priznati da je najveći posao na mojoj supruzi koja je uistinu čudo od žene. Ustaje već oko šest sati, sama čisti kuću te uči s kćerima, koje su odlikašice", rekao je Jole.

Čitajte i:

Jole s djecom provodi najljepše subotnje popodne, mali Ivan u centru pažnje s neodoljivim osmijehom

Jole krstio sina, supruga Ana bila najveselija na slavlju: 'Sin nije ni suzu pustio!'

Ponosni Jole: 'Ivan je naš mali veseljak, samo se smije. No, moja Ana je čudo od žene!'

Jole s kćerima stigao po sinčića, ponosni tata otkrio: 'Iz dana u dan je sve lipši'

Stigla četvrta beba: Nakon tri kćeri stigao sin u obitelj splitskog glazbenika

Linker
19. travanj 2024 02:38