Profimedia, Zuma Press - News
veselje u domu

Kako je narasla! Georgina i Ronaldo izvan sebe od sreće zbog kćeri

Velik je ovo bio dan za sada već mnogobrojnu obitelj nogometnog asa Christiana Ronalda i njegove djevojke Georgine - od lani su se proširili za tri člana, a danas su slavili najvažniji dan u životu njihove biološke kćerkice Alane Martine.

Alana Martina te njezini sestrica i brat, blizanci Eva i Mateo koje je nogometnoj zvijezdi Christianu Ronaldu rodila surogat majka, imali su sretan ponedjeljak - u povodu Alanina prvog rođendana slavilo se od jutra, i to pod maskama! Malena je slavljenica nosila haljinu Snjeguljice, Eva je bila Pepeljuga, a Mateo se uživio u omiljenog superjunaka Spidermana. Pokraj fotografije s obiteljskog slavlja, Georgina je napisala: 'Dana 12. studenog 2017. naša je obitelj postala bogatija za još jednog člana. Danas naša Alana Martina slavi prvu godinu života. Bila je to godina prepuna ljubavi i sreće. Ona je još jedan blagoslov naše divne obitelji koju podižemo s mnogo ljubavi. Zahvalni smo što si ušla u naš život. Hvala svima vama na ljubavi koju nam pružate i osobito hvala za najljepše želje koje upućujete Alani. Sve vas mnogo volimo'. Čak preko 640.000 likeova i preko pet tisuća komentara u samo se nekoliko sati nanizalo uz ovu objavu!

Biološka kćerkica para rodila se svega pet mjeseci nakon što su u njihovu obitelj stigli blizanci. Christiano Ronaldo ima još jednog sina kojeg mu je na svijet donijela surogat majka, Cristiana Ronalda Juniora koji ima osam godina.

Linker
16. travanj 2024 22:15