mislila je da su sretni

Kako ironično: Oženjeni glumac snimljen u aferi s Lily James, njegova supruga je utučena

Patrick Smith i Lily James u Italiji uživaju u vožnji skuterima i strastvenim poljupcima, dok majka Patrickove djece ne može vjerovati što joj je suprug priredio.

Lily James i Dominic West ovih dana snimaju adaptaciju trilogije "The Pursuit Of Love" iz 1945. godine, a čini se da su se na setu malo previše zbližili, bez obzira što Patrick nosi burmu na ruci.

Naime, glumac iz serije "Preljub", koja se prikazivala na HRT-u, navodno je i u stvarnom životu postao preljubnik te popustio pred čarima 19 godina mlađe Lily James s kojom uživa na romantičnom odmoru.

image
Lily James proslavila se ulogama u seriji "Downton Abbey" i "Baby Driver"
FOTOGRAFIJE: KEITH MAYHEW/SOPA IMAGE/SIPA PRESS/PROFIMEDIA

Glumci bez imalo srama uživaju u Italiji

Par je snimljen u Italiji, gdje su viđeni kako se ljube u javnosti, a izvor tvrdi da su dvije noći proveli zajedno u hotelu De La Ville, iz kojeg su izašli na samo nekoliko sati. Uživali su i u vožnji skuterima, nasmijani i sretni poput zaljubljenih tinejdžera, izvjaštavaju očevici.

Na fotografijama koje je objavio Mail Online, par se za vrijeme ručka zabavlja i ljubi, ne mareći hoće li istina stići do Dominickove supruge Catherine FitzGerald.

Dominic i Catherine vjenčali su se 2010. godine te imaju četvero djece Doru, Senana, Francisa i Cristabel te nikad nisu objavili da se razilaze pa je afera britanskog glumca i mlade zvijezde serije "Downton Abbey" šokirala javnost.

image
Dominic West od 2010. je u braku sa suprugom Catherine s kojom ima četvero djece
FOTOGRAFIJE: ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Supruga nije imala pojma da njezin muž ima ljubavnicu

Prijateljica koja je, nakon što su fotografije eksplodirale u medijima, stigla u dom Westovih tješiti glumčevu suprugu Catherine, za Mail Online izjavila je da je prevarena žena utučena te da je itekako mislila da su ona i njezin suprug još uvijek zajedno.

Lily James ovom je aferom najvjerojatnije slomila je još jedno srce, naime, prije samo nekoliko dana objavljeno je da se ona i njezin dečko Matt Smith razilaze, no razlozi prekida tada još nisu bili poznati javnosti. Par je prekinuo prošle godine, a zatim su se, za vrijeme karantene pokušali pomiriti, no stvari ipak nisu krenule na bolje.

image
Lily James i Matt Smith nedavno su okončali vezu, nakon pokušaja mirenja
FOTOGRAFIJE: NASH/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Lily se proslavila glumom u seriji "Downton Abbey" te filmovima "Vozač", "Pepeljuga" i "Mamma Mia 2", dok je uz "Preljub". Dominic je uz seriju "Preljub" glumio u legendarnoj seriji "Žica" te u filmu "Tomb Raider".

Linker
20. travanj 2024 05:11