Privatni album/ Vedran Peteh/ Saša Burić
VESELJE U DOMovima poznatih

Kakav baby boom na domaćoj sceni! Ove godine stigli su Maša, Gita, Vita, Vid, Lav, Oliver...

Krajem godine volimo raditi pregled svega što se dogodilo u godini koja će uskoro biti iza nas, a neupitno je da će onima kojima su ove godine stigle bebe u obitelj 2018. ostati u posebnom sjećanju. Pogledajmo u čijim će domovima ovih blagdana biti posebno veselo...

Petar i Lucia Ćiritović

Zagrebački glumac Petar Ćiritović (40) već je u prvom mjesecu 2018. godine znao da će mu to biti godina za pamćenje. Njegova supruga Lucia je krajem siječnja rodila njihovog sina Jakšu, kojem se posebno veselio stariji brat Krsto (6).

- Krsto je presretan što je postao brat, jako je uzbuđen' - rekao nam je tada glumac kojeg publika pamti po ulogama u domaćim serijama 'Prava žena, 'Zora dubrovačka, 'Dolina sunca, 'Obični ljudi'...

Spica / Zagreb 06.01.2018. / foto: Davor Matota / Petar Ciritovic i supruga Lucija
Davor Matota / Hanza Media
Petra i supruga Lucia snimljeni početkom siječnja u šetnji Zagrebom

Ivana Marić i Vjekoslav Šunjić

Početkom godine stigla je i druga kći bivše pjevačice grupe Feminem, Ivane Marić (36).

- Toliko sam zaljubljena da se zaista nisam stigla ni sjetiti društvenih mreža... Moju radost, zahvalnost, sreću i zadovoljstvo teško je opisati, Bogu hvala! No bit će vremena za to... Zasad vas samo pozdravljamo, ja i moja mala crna čupavica, Vera Monika - napisala je Ivana Marić uz fotografiju iz zagrebačkog rodilišta Sveti Duh. Za nju i njezinog supruga, fotografa Vjekoslava Šunjića (49), to je drugo dijete - par već ima osmogodišnju Vitu Mariju.

zagreb 24.03.2018
ivana maric, suprug vjeko sunjic, kcerka vita marija sunjic i mala beba vera monika sunjic
foto vedran peteh
Vedran Peteh

Goran i Nives Ivanišević

Bivši tenisač Goran Ivanišević (47) i njegova supruga, radijska voditeljica Nives Ivanišević (36), postali su roditelji u rujnu ove godine, devet mjeseci nakon vjenčanja. Par je svojem sinčiću nadjenuo ime Oliver, a uz ponosne roditelje, najviše su mu se obradovali Amber (14) i Emanuel (10), Goranova djeca iz braka s Tatjanom Dragović.

Goran Ivanisevic i Nives Canovic Ivanisevic - prvi izlazak s bebom / Europski trg / Zagreb 15.09.2018. / foto: Maja Jurovic / Goran Ivanisevic i supruga Nives Ivanisevic ex Canovic i sin Oliver
Maja Jurović
Prvi izlazak s bebom u rujnu ove godine

Marina i Krešo Matić

- Sad mogu reći... da, imam svemir - napisala je dizajnerica Marina Matić (31) nakon što je početkom listopada ove godine postala majka. Vlasnica brenda Larie sa suprugom Krešom Matićem dobila je sinčića Vida kojem se posebno veselila njegova 13-godišnja kći Tara.

Spica / Zagreb 03.11.2018. / foto: Davor Matota / Marina Matic i suprug Kreso Matic i sin Vid (molim provjeriti ime)
Davor Matota
Marina Matić sa suprugom Krešom i sinčićem Vidom često prošeće zagrebačkom špicom

Edita Misirić Vrkljan i Javor Vrkljan

Televizijska voditeljica Edita Misirić Vrkljan i njezin suprug Javor Vrkljan postali su roditelji dvije godine nakon što su uplovili u bračnu luku - njima je u travnju stigao sinčić Vanja.

Tamara Loos i Matija Perković

Četverogodišnja Vera, kći radijske i televizijske voditeljice Tamare Loos (32) i njezinog partnera Matije Perkovića, ove je godine postala starija sestra. 32-godišnja zagrebačka voditeljica je krajem listopada rodila još jednu djevojčicu kojoj su nadjenuli ime Anja.

Ana Stunić i Filip Despot

Svoju četverogodišnju vezu ove su godine bivša voditeljica Ana Stunić i njezin dečko Filip Despot (37) okrunili prinovom u obitelji. U listopadu je 37-godišnja Ana rodila svoje prvo dijete, a par je sinčiću nadjenuo ime Jona.

Ana Majhenić Herceg i Antun Herceg

Za zagrebačku glumicu i radijsku voditeljicu Anu Majhenić Herceg (37) ovo će biti godina za pamćenje: krajem travnja udala se za Antuna Hercega, da bi u rujnu postala mama djevojčice kojoj je sa suprugom odabrala ime Zora.

Amar Bukvić i Alma Vukičević Bukvić

Nakon što su prije tri godine dobili sina Amana, glumcu Amaru Bukviću (37) i PR stručnjakinji Almi Vukičević Bukvić (31) u travnju ove godine stigla je kćerkica Amal.

Marijana i Josip Mikulić

Prvog dana listopada u život glumice Marijane Mikulić (37) stigao je četvrti muškarac: uz supruga Josipa i sinove Ivana (9) i Andriju (5) tu je sada i maleni Jakov.

- Jakov je naš slatki mali medo, puno spava i jede. Ali kad krene plač, frekvencija se diže od nula do milijun u sekundi. Jako, jako glasno daje do znanja da nešto treba - otkrila je Marijana za Gloria.hr i dodala kako stariji Ivan spremno pomaže oko bebe, dok Andriju ipak malo muči ljubomora zbog novog člana koji okupira maminu pažnju.

Privatni album

Jelena Perčin i Momčilo Otašević

Dubrovačka glumica Jelena Perčin (37) i crnogorski glumac Momčilo Otašević (28) ove su se godine odlučili vjenčati nakon dvije godine veze, a njihova sreća - djevojčica Maša - na svijet je stigla u kolovozu ove godine. Prvo zajedničko dijete velika im je radost, a najviše ih veseli što je i 9-godišnja Lota, Jelenina kći iz braka s Kristijanom Babićem, oduševljena prinovom u kući.

vedran peteh / Hanza Media
Jelena Perčin, Momčilo Otašević i njihove kćeri Maša i Lota.

Slaven Bilić i Ivana Đeldum

Nakon pet godina ljubavi u dom Slavena Bilića (50) i Ivane Đeldum (34) u rujnu je stigla treća djevojčica. Tajanstveni par nije otkrio njezino ime, a kod kuće su je dočekale petogodišnja Sofia i dvogodišnja Nija. Za bivšeg hrvatskog nogometnog izbornika to je peto dijete jer je u prvom braku dobio sina Lea (22) i kćer Alani (15).

Spica / Zagreb 14.09.2018. / foto: Davor Matota / Slaven Bilic i djevojka  ili zarucnica Ivana Djeldum
Davor Matota

Nina Mamić i Josip Jakopec Jopa

Nina Mamić, kći bivših supružnika Vanje Horvat (47) i Zorana Mamića (47), postala je majka u listopadu ove godine. 25-godišnja Nina je s dečkom, zagrebačkim reperom Josipom Jakopecom Jopom dobila djevojčicu.

Red carpet Xmas by KRIE design, Diamond Palace Casino, 15122017,zagreb
photo boris stajduhar
Boris Štajduhar
Vanja Horvat i Nina Mamić

Nevena Rendeli i Mak Vejzović

- Dobro jutro živote, dobro jutro Vita - napisala je voditeljica Nevena Rendeli Vejzović (37) uz fotografiju iz bolničkog kreveta u kojem u naručju drži svoju novorođenu kći. Treća djevojčica je u obitelj Rendeli Vejzović stigla 28. studenoga, a kod kuće su je dočekale dvije sestre blizanke - jednogodišnje Mare i Lea.

Doris Pinčić Rogoznica i Boris Rogoznica

Voditeljica i glumica Doris Pinčić Rogoznica (30) i njezin suprug, glazbenik Boris Rogoznica (31) ovu će godinu pamtiti po rođenju kćeri Gite. Ime djevojčice koja je na svijet stigla u lipnju odabrao je njihov sinčić Donat (4) koji na sestricu nije ljubomoran, iako primjećuje da je izgubio dio pažnje, kako je prije par mjeseci otkrila Doris u intervjuu za Gloriju.

Saša Burić / Hanza Media

Filip Juričić i Nika Dogan

Zagrebački glumac Filip Juričić (37) u kolovozu je sa zaručnicom Nikom Dogan (28) dobio sina Lava. Za oboje je to drugo dijete: on ima sina Jana, a ona kćerkicu Lotu pa im je prijašnje roditeljsko iskustvo uvelike olakšalo prve mjesece s Lavom.

- Lav je nevjerojatna beba. Izrazito je dobro biće, spava i uveseljava nas. To je beba s kojom možeš raditi što god hoćeš. Ne pada u nikakve histerije za sad, nema plakanja, a sam se uspavljuje u kinderbetu. Kad zamišljaš bebu kakvu si želiš... E, takav je Lav - izjavio je Filip u nedavnom intervjuu za Gloriju.

Kazalište Komdija

Antonija i Marijan Bračulj

Bivša Miss Hrvatske Antonija Bračulj (27) i poduzetnik Marijan Bračulj iznenadili su se kad su prošle godine saznali da stiže prinova, ali njihova druga kćerkica pravi je blagoslov, kako je bivša misica napisala u srpnju, nakon njezinog rođenja. Svojoj drugoj kćeri nadjenuli su ime Eva, a kod kuće ju je dočekala dvogodišnja sestra Lena.

Senna Ušić Jogunica i Juraj Jogunica

Jedna od naših najboljih odbojkašica postala je majka krajem studenog: Senna Ušić Jogunica (32) i Juraj Jogunica dobili su sina Nou.

- Puna sam pozitivnih osjećaja. Silno se veselim djetetu, a nemam ni strahova da se neću snaći u ulozi majke jer sam se kao najstarije dijete u obitelji brinula o bratu i tri mlađe sestre - rekla je za Gloriju prije rođenja sinčića.

Matej Dokić
Senna Ušić Jogunica sa suprugom Jurajem

Baby boom na kraljevskim dvorima

Dječji smijeh ne čuje se samo u domovima domaćih zvijezda, a pravi baby boom ove je godine bio na kraljevskim dvorima. U ožujku je stigla prinova na švedski dvor kada je princeza Madeleine (36) rodila djevojčicu Adrienne, svoje treće dijete, a ove se godine posebno slavilo na monegaškom dvoru gdje su stigle čak tri prinove i to sve u obitelj princeze Caroline (61). U travnju je rođen Maximilian, sin Andreje Casiraghija (34) i njegove supruge Tatiane (35), mjesec dana kasnije stigao je Francesco, sin Pierrea (31) i njegove supruge Beatrice (33), a Charlotte Casiraghi (32) je u listopadu rodila sinčića.

STOCKHOLM, SWEDEN - JUNE 08:  Princess Madeleine of Sweden and Princess Adrienne of Sweden attend the christening of Princess Adrienne of Sweden at Drottningholm Palace Chapel on June 8, 2018 in Stockholm, Sweden.  (Photo by Samir Hussein/Samir Hussein/WireImage)
Samir Hussein/WireImage
Princeza Madeleine na krštenju princeze Adrienne

Veselja nije nedostajalo ni u Britaniji gdje su u travnju vojvotkinja Catherine (36) i princ William (36) dobili treće dijete - sina Louisa, a nekoliko mjeseci kasnije sinčića je dobila i Pippa Middleton (35), mlađa sestra vojvotkinje, dok svi s nestrpljenjem očekuju prvo dijete princa Harryja (34) i Meghan Markle (37) koje bi na svijet trebalo stići iduće godine.

Britain's Prince Charles, Prince of Wales, poses for an official portrait to mark his 70th birthday in the gardens of Clarence House, with Camilla, Duchess of Cornwall, Prince Willliam, Duke of Cambridge, Catherine, Duchess of Cambridge, Prince George, Princess Charlotte, Prince Louis, Prince Harry, Duke of Sussex, and Meghan, Duchess of Sussex, in London, England, in this September 5, 2018 handout image provided by Clarence House. Chris Jackson/Getty Images/Clarence House/Handout via REUTERS    ATTENTION EDITORS - THIS PICTURE WAS PROVIDED BY A THIRD PARTY. NO RESALES. NO ARCHIVE. NO SALES. MANDATORY CREDIT. Strictly for editorial use only and available until December 12, 2018. The photograph must not be digitally enhanced, manipulated or modified when published. The photograph must not be used on the cover of any book or guides without prior consent from Clarence House.
REUTERS

A prinove su stigle i u domove brojnih stranih zvijezda: glumica Kate Hudson (39) rodila je kćerkicu Rani, glumica Hillary Duff (31) djevojčicu Banks Violet Bair, a drugo dijete stiglo je u domove manekenki Mirande Kerr (35), Candice Swanepoel (30) i Behati Prinsloo (30). Druga beba - sin Miles - stigla je i u dom glazbenika Johna Legenda (39) i modela Chrissy Teigen (33), a među brojnim zvijezdama koje su postale prvi put mame - kao što su model Kate Upton (26) i glumica Troian Bellisario (33), brojne su one koje su rodile nakon četrdesete godine. Glumica Eva Longoria (43) dobila je sina Sebastiana, Rachel Weisz (49) i Daniel Craig (50) postali su roditelji djevojčice, dok je glumica Jessica Chastain (41) sve iznenadila kada je gradom prošetala s bebom u naručju. Na pragu četrdesete drugo dijete rodila je i glumica Claire Danes (39), dok je Diane Kruger prvi put postala majka u 43. godini života, a sve je iznenadila glumica Brigitte Nielsen koja je u 55. godini života rodila peto dijete.

Beba za bebom stizala je i u najpoznatiju reality obitelj: Kim Kardashian (38) i Kanye West (41) dobili su treće dijete - kćer Chicago, Khloe Kardashian (34) je s košarkašem Tristanom Thompsonom (27) dobila kćer True, dok je Kylie Jenner (21) djevojčicu koju je dobila s Travisom Scottom (26) nazvala Stormi.

Linker
19. travanj 2024 08:29