u urnebesnoj reklami

Kad se bivša i sadašnja odlično slažu: Demi Moore i Mila Kunis otkrile da osim Ashtona imaju još nešto zajedničko

U reklami koja se prikazuje tijekom pauze za Super Bowl, glumice su otkrile da ih osim romantične prošlosti veže još nešto.

Glumice Demi Moore i Mila Kunis dvije su žene s istom romantičnom poveznicom. Naime, veže ih glumac Ashton Kutcher koji je osam godina bio u braku s Moore, a 2015. se oženio s Kunis. Njegova bivša i sadašnja partnerica očito se dobro slažu, samo ih se rijetko može vidjeti zajedno u javnosti.

Da je među njima sve super i da im je čak ugodno zbijati šale na račun njihove "poveznice" dokazale su u reklami za AT&T Fiber koja se prikazuje u pauzi tijekom Super Bowla. U urnebesnoj reklami Moore i Kunis glume sebe tijekom godišnjice mature. Dok je u tijeku proglašenje "najcjenjenijeg bivšeg učenika", njih obje uvjerene su da su to upravo one.

Obje se penju do pozornice, a šokirana Kunis pita Moore što radi ovdje, dok ova sliježe ramenima. I one i publika su iznenađene što je nagradu dobila jedna njihova kolegica, a Moore potom prokomentira: "Nisam znala da smo išle u istu srednju školu", na što Kunis šaljivo odgovara: "Imamo puno toga zajedničkog".

Što je najzanimljivije u ovoj priči, Moore i Kunis zaista su išle u istu srednju školu - Fairfax High School u Los Angelesu. Kunis je u intervjuu za ET online rekla da je upravo ona kontaktirala Moore kada je radila na ideji za reklamu.

image

Ashton Kutcher i Mila Kunis.

CURTIS MEANS/SHUTTERSTOCK EDTIORIAL/PROFIMEDIA

"Tijekom mog prvog sastanka o suradnji s AT&T-om otkrili smo da je Demi također išla u Fairfax High. Mislila sam da će biti zabavno i humoristično, a Demi je odmah pristala na ideju", izjavila je Kunis, a Moore je potvrdila da je uživala u snimanju.

"Tko bi rekao da će mi to što sam išla u Fairfax donijeti ovu jedinstvenu priliku? Da se susretnem s Milom na tako zabavn i zaigran način? AT&T je pojačao važnost komunikacije i povezanosti", rekla je Moore.

image

Ashton Kutcher i Demi Moore.

GREGORY PACE/BEI/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Kunis i Kutcher prvi put su se upoznali na setu emisije "Lude sedamdesete", a kasnije su se romantično povezali. Vjenčali su se 2015. i imaju dvoje djece - 7-godišnju kćer Wyatt i 5-godišnjeg sina Dimitrija. S Moore se vjenčao 2005., no službeno su se razveli 2013. nakon osam godina braka, ali su ostali u dobrim odnosima.

Linker
18. travanj 2024 17:12