Bravo!

‘Južni vetar‘ regrutira svjetske zvijezde: Dvojica su već potpisala, a još se čeka Monica Bellucci

Tri velika imena nova su lica u megauspješnoj franšizi ‘Južni vetar‘ i dok su muški glumci već potpisali, ženska zvijezda, kako kaže redatelj, vrlo je blizu.

Vrlo pohvalne vijesti za regionalnu kinematografiju došle su iz tabora serije 'Južni vetar', naime, kako je otkrio redatelj te franšize u pregovorima su s tri velika imena.

"Izuzetno mi je drago što će William Baldwin i Michael Madsen biti dio serije 'Južni vetar'. Ovo će biti prvi put, poslije puno godina, da tako velike i priznate holivudske zvijezde sudjeluju u nekom srpskom projektu. Suradnja s njima je prvi korak ka planu da se u našim serijama i filmovima u budućnosti pojavljuju svjetske zvijezde", izjavio je Miloš Avramović, redatelj srbijanskog kino megahita "Južni vetar" za srbijanske medije.

image

Monica Bellucci još je u dogovorima s produkcijom 'Južnog vetra'.

HANNA PUTYLINA/SHUTTERSTOCK

No to nije sve, u dogovorima su s najvećom ženskom zvijezdom europske i svjetske kinematografije. Uskoro bi ugovor trebala potpisati i Monica Bellucci, kako piše Klix.ba.

"S Monicom intenzivno pregovaramo i bilo bi super da i ona postane dio našeg tima. Zasad moramo puno faktora uskladiti, termin našeg snimanja i njene obaveze. Planirano je da se ona pojavi na nekoliko snimajućih dana u Italiji i nekoliko u Srbiji", otkrio je redatelj.

Čitajte i: Crna elegancija na premijeri regionalnog hita: Borna, Tončica i Matija plijenile pažnju genijalnim modnim detaljima

image

Michael Madsen najpoznatiji je po ulogama u megauspješnim Tarantinovim filmovima.

MARIA LAURA ANTONELLI/SHUTTERSTOCK

Velika čast

Muški glumci - William Baldwin (uspješan u ulozi senatora Patricka Darlinga u seriji "Dirty Sexy Money") i Michael Madsen (najpoznatiji po Tarantinovim filmovima "Reservoir Dogs" i "Kill Bill"), već su potpisali ugovore.

Čitajte i: 'Južni vetar 2: Ubrzanje' uskoro u kinima: Još brži i još nabrijaniji likovi iz podzemlja koje obožavamo

Redatelj je ispričao da će Baldwin i Madsen glumiti američke agente.

image

William Baldwin glumit će američkog agenta

MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK

"Oni će štititi interese američke administracije, ne samo u Srbiji, već i na Balkanu. Planirano je da dođu u Srbiju na proljeće ili početkom ljeta i cijelo vrijeme snimaju ovdje, najviše u Beogradu. William i Michael su i privatno dobri prijatelji, obojica su fantastični i velika mi je čast što će biti dio naše ekipe", zaključio je Avramović.

Pogledajte video
Linker
11. travanj 2024 18:43