Uspješno se oporavila

Justin Bieber o trenucima kada je njegova Hailey doživjela moždani: ‘Bilo je zastrašujuće‘

Glazbenik i manekenka zajedno su doručkovali, kada joj je naglo pozlilo i prevezena je u bolnicu.

Prošlog tjedna poznata manekenka Hailey Bieber završila je u bolnici nakon što je prepoznala simptome slične onima nakon moždanog udara. Iako se smatralo da je imala samo krvni ugrušak u mozgu, do moždanog je ipak došlo, što je neuobičajeno kod osoba mladih kao što je na.

Ovaj nemili događaj jako je prestrašio njezinog supruga, svjetski poznatog glazbenika Justina Biebera, koji se na to osvrnuo pred publikom tijekom nastupa na Justice World Touru.

"Znate, pomalo je ludo kako vas život nasumično baca amo-tamo. Ne možemo baš puno toga kontrolirati. Večeras je nestalo struje, a većina vas vjerojatno zna ili je vidjela vijesti o mojoj ženi", rekao je Justin na koncertu.

Potom je objasnio da se Hailey uspješno oporavila. "Ali dobro je, jaka je. No, bilo je zastrašujuće, znate. Jako... Ali pouzdano znam da je Bog drži na dlanu i to je dobra stvar", poručio je Justin. Potom se zahvalio svim obožavateljima što može biti s njima na koncertu i slaviti život, unatoč tome što se puno toga ružnoga događa u svijetu.

Čitajte i: Nakon što je proživjela pravu dramu, Hailey Bieber osvanula u kampanji poznatog brenda donjeg rublja

Hailey je vijest o problemu sa zdravljem podijelila 12. ožujka na Instagramu, prisjećajući se kako je dva dana prije sjedila na doručku s Justinom kada je počela osjećati simptome poput moždanog udara i hitno je prevezena u bolnicu.

image

Hailey i Justin Bieber

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

"Justin je odmah pozvao Hitnu pomoć koja me odvezla u bolnicu. Liječnici su mi otkrili mali krvni ugrušak u mozgu, što je uzrokovalo nedostatak kisika i zbog čega sam se osjećala tako loše. Srećom, moje tijelo ga je riješilo samo od sebe i potpuno sam se oporavila u roku od nekoliko sati”, napisala je Hailey.

To iskustvo opisala je kao jedno od najgorih u životu te se zahvalila svim "nevjerojatnim liječnicima i medicinskim sestrama koji su se brinuli za nju". Njezin oporavak bio je brz pa je već 13. ožujka otišla podržati supruga na koncertu u Salt Lake Cityju.

Linker
18. travanj 2024 18:37