U istarskom raju

Josipa Lisac blista bez trunčice šminke i uživa na posebnom mjestu: ‘Prva runda bila je 100 komada‘

Pjevačica je posjetila Istru, gdje se prisjetila sretnih dana, a najavila je i koncert u pulskom Kaštelu koji će se održati 3. srpnja.

Josipa Lisac pokazala je svojim pratiteljima kako uživa u Istri, pjevačica je posjetila Limski kanal, gdje je u videu opisala kako su nekad ona i njena ljubav Karlo Metikoš uživali u tom domaćem čudu prirode.

"Ovo je Limski kanal, mi smo tu, sjećam se dobro, sedamdesetih godina... Karlo bi iznajmio barku, ponekad nas je bilo dvoje, samo nas dvoje... Ponekad i u društvu, onda bi mi plutali. Karlo bi se nauživao zapravo svog tog putovanja. Glavni cilj nam je bio kako doći gore u restoran na kamenice. Prva runda je bila 100 komada - 50 meni, 50 njemu", veselo i sjetno prisjetila se Josipa sretnih dana s Karlom Metikošem.

Pjevačka diva, odjevena u ležernu kombinaciju, a opet vjerna svom jedinstvenom stilu, prepričala je neke drage uspomene. Ono što posebno oduševljava je njen mladenački izgled i to bez trunčice šminke.

"I bili smo sretni. Ja bih onako malo... uplašila bih se. Kada bi se zaljuljalo. Sjećam se da je jednom napravio kao neku stolicu, da sjedim, da se osjećam sigurnije. A ono što je preostalo... to neću reći...", zagonetno je završila svoju priču Josipa.

Koncert u Puli

U dobi od 71 godinu pjevačica ni ne razmišlja ni o kakvoj vrsti mirovine, naprotiv, čak i unatoč koroni održava i najavljuje koncerte. Tako je upravo njezin tim najavio da će ovog ljeta nastupati u Puli.

Naša najveća glazbena umjetnica, Josipa Lisac, dolazi 3. srpnja na open air koncert na pulskom Kaštelu. Nakon sjajnog rasprodanog koncerta na istom prostoru prošlog ljeta, Josipa se ovoga puta vraća u Pulu praćena svojim stalnim bendom.

Pogledajte video

Publika će na Kaštelu imati priliku uživati u velikim klasicima iz Josipinog repertoara, kao što su "Boginja", "O jednoj mladosti", "Dok razmišljam o nama", "1000 razloga", "Živim po svome", "Vjerujem ti sve", "Gdje Dunav ljubi nebo", "Hir, hir, hir", "Danas sam luda", "Magla" te novije "Tu" ili "Tebi putujem", kao i novi aktualni singl “Daleko”.

Kapacitet koncerta u Puli limitiran je na 450 ljudi.

Ulaznice u prodaju kreću u ponedjeljak, 24. svibnja od 9:00 po cijeni od 140 kn. Na dan koncerta za ulaznicu će trebati izdvojiti 170 kn. Dostupne su na svim fizičkim prodajnim mjestima Eventim sustava kao i online na Eventim.hr.

Program je sufinanciran putem Natječaja „Jer svirati se mora” provedenog u suradnji Ministarstva kulture, medija RH i Hrvatske glazbene unije. Koncert će biti održan u izuzetno limitiranom kapacitetu, uz sve mjere i preporuke Stožera Civilne zaštite RH.

Linker
19. travanj 2024 18:56