Šok za šokom!

Još se nije oporavila od gubitka bebe, a britanska glazbenica već je doživjela novi udarac

Jessie J koja je krajem prošle godine prošla kroz bolno iskustvo za svaku ženu, nedavno se morala pravdati da nije trudna jer je dobila par kilograma viška. Potresena pjevačica sada se odlučila uhvatiti u koštac sa svima koji druge prozivaju zbog izgleda.

Pop i soul glazbenica Jessie J nedavno je doživjela traumatičan podsjetnik na gubitak bebe. Slavnu pjevačicu netko je na njezinom Instagramu pitao je li to ponovno trudna - niti pola godine otkako je imala spontani pobačaj.

Šokirana pjevačica svoje je pratitelje o tome izvijestila u Instagram Storyju, a prema onome što je kazala, pitanje ju je osobito rastužilo jer je iza njega stajala prozivka o njezinom izgledu.

"Ta me osoba pitala jesam li ja to trudna. Navodno tako izgledam. Ne znam je li riječ o provokaciji o mom spontanom ili ruganju na račun kilograma”, napisala je uznemirena Jessie J.

Potaknuta sve češćom pojavom takozvanog "body shaminga", što je izraz za javno ponižavanje zbog debljine, odnosno fizičkog izgleda, popularna glazbenica na svom je Instagramu napisala da je njezin slučaj najbolji primjer kako nikada nije prikladno pričati o vanjštini druge osobe, bez obzira na namjere.

“Prestanite komentirati težinu ljudi, bilo koga. Samo prestanite. Toliko toga vidim na društvenim mrežama, a znam i da se to događa u stvarnom životu. Zamislite kako sam se osjećala kad me ta neka osoba pitala jesam li trudna. Ona ili on možda ne znaju da sam nedavno izgubila bebu, zbog čega me ta aluzija na trudnoću dodatno pogodila. Istina je da sam se malo udebljala, no zar je to razlog da me se ovako ubija u pojam" zavapila je Jessie J.

Britanska zvijezda u svojoj objavi je poručila da se na vlastitom primjeru uvjerila kako je i bezobzirno dijeliti savjete ljudima koji su prošli neko traumatično iskustvo.

Čitajte i: Jessie J slomila se pred publikom samo dan nakon što je doznala da je izgubila bebu

"Ista ta osoba mi je održala predavanje o tome kako sam se trebala nositi sa spontanim pobačajem", napisala je Jessie J.

Glazbenica je svoju ispovijest završila ohrabrujućom porukom svima koji imaju problema s viškom kilograma i zbog toga se stide vlastitog tijela.

"Samo se nemojte sramiti sebe. Vi nemate problem, nego oni koji vas zbog toga stavljaju na stup srama. A to je jadno, to nije cool. Nitko nema pravo komentirati vaš izgled ili vam davati savjete, ako to sami ne tražite. Ovi koji to rade su divljaci", zaključila je Jessie J.

Linker
19. travanj 2024 21:04