Veseli se postati otac

Još jedna prinova u obitelji Kardashian? Majci Petea Davidsona ‘izletjela‘ radosna vijest

Iako ga mnogi ne doživljavaju ozbiljno, čini se kako je komičaru doista stalo do veze s Kim te jedva čeka osnovati obitelj.

Majka komičara Petea Davidsona nedavno je potaknula glasine da je njegova djevojka Kim Kardashian trudna, a čini se kako bi to moglo biti baš ono što njezin sin priželjkuje.

Izvori bliski komičaru poznatom po emisiji Saturday Night Live otkrili su da je oduvijek želio biti otac i da se definitivno vidi u bračnim vodama. Jedan od Peteovih bliskih prijatelja izjavio je za Hollywood Life kako je Pete sretan u odnosu s Kim te kako želi nastaviti razvijati vezu.

"Pete je oduvijek znao da želi imati djecu i postati otac jednog dana. Iako ga neki ljudi možda ne shvaćaju ozbiljno, on se nada osnivanju vlastite obitelji", otkrili su, kao i to da je Pete svjestan Kimine samostalnosti.

image

Majka komičara Petea Davidsona nedavno je potaknula glasine da je njegova djevojka Kim Kardashian trudna.

BLAYZENPHOTOS/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

No, obožavatelji para predviđaju da će dvadesetosmogodišnji komičar uskoro postaviti sudbonosno pitanje svojoj trinaest godina starijoj djevojci. Glasine o trudnoći počele su se nizati nakon što je Peteova mama Amy reagirala na obožavatelja koji ju je označio u komentaru objave snimke Petea i Kim kako se ljube u autu.

Čitajte i: Stigao trailer za show koji se čeka: Kim progovara o novom dečku, a Kylie o trudnoći

Obožavateljica je napisala: "Ona će biti trudna s njegovim djetetom do kraja godine" te tagirala Peteovu majku, koja je oduševljeno odgovorila "jayyy!". Iako je ubrzo obrisala komentar, fanovi su odmah zaključili kako je Kim već trudna.

Iako ih mnogi podržavaju, bilo je i negativnih komentara, a sve zbog Peteove rane prosidbe glazbenice Ariane Grande, koja se dogodila nakon svega četiri tjedna veze.

Linker
25. travanj 2024 15:58