Nakon samo pola godine

Još jedan krah! Rita Ora očito nema sreće u ljubavi, veza s redateljem puknula je zbog pandemije

Nakon što je javno osramoćena zbog održavanja ilegalne proslave rođendana unatoč strogim epidemiološkim mjerama, pjevačica je doživjela još jedan osobni neuspjeh, no odlučila je dalje krenuti sama i posvetiti se poslu.

Britanska pjevačica kosovskog podrijetla, Rita Ora, očito nema sreće s muškarcima. Naime, nakon nešto više od šest mjeseci veze, prekinula je s francuskim redateljem Romainom Gavrasom, navode strani mediji, a razlog je razdvojenost zbog lockdowna.

Kako je otkrio jedan izvor za magazin The Sun, paru je bilo vrlo teško održavati vezu zbog strogih epidemioloških mjera, no ipak će ostati prijatelji. Ora je nakon prekida otišla u Australiju gdje će boraviti nekoliko mjeseci snimajući australsku verziju glazbenog showa "The Voice".

Pjevačica se trenutno nalazi u 14-dnevnoj karanteni u hotelu u Sydneyu, a kada izađe, tko zna koga bi mogla upoznati i tko bi joj mogao opet "ukrasti srce".

Inače, Ora je prije nego se spetljala s Gavrasom ljubila glumca Andrewa Garfielda. No, i njihova veza bila je kratkog vijeka - on ju je odlučio okončati kako bi mogao živjeti privatnije.

image
Andrew Garfield.
PROFIMEDIA, BACKGRID UK

Pjevačica je podigla puno prašine zbog navodnog flertovanja s Brooklynom Beckhamom. Mediji su se raspisali kako su Rita i Brooklyn nakon što je on navršio 18 godina imali kratku aferu, a Victoria je pobjesnila nakon što je pronašla SMS poruke između njih dvoje. Ipak, Brooklyn je taj koji je htio nešto više, dok je Ora željela samo prijateljski odnos.

Ilegalni party

Prekid dolazi samo nekoliko tjedana nakon što je pjevačica ilegalno proslavila 30. rođendan. Naime, organizirala je veliki tulum u restoranu Casa Cruz u Londonu usprkos pravilima vezanim uz pandemiju Covida-19. Šef sale Scottie Bhattarai prijavio je pjevačicu policiji, rekavši da je očekivao sedam gostiju, među kojima je trebala biti i poznata slavljenica, no na vratima se pojavilo 20 ljudi.

Čitajte i: Ilegalni party bez mjere: Rita Ora ponudila 42.000 kuna restoranu da prekrše pravila pandemije

Osim toga, izjavio je da ga je nazvao Ritin zastupnik te ga zamolio da pripremi grickalice i alkoholna pića za Ritin rođendan, a priznao je i da je bio pohlepan kad je prihvatio, no nije znao da će pjevačica pozvati toliki broj ljudi. Zbog ovog nemarnog poteza, Oru je javnost strogo prozvala i kritizirala, a pjevačica se kasnije ispričala zbog krive procjene.

Linker
16. travanj 2024 15:43