‘The Music Critic‘

John Malkovich stigao je u Zagreb gdje će održati koncert: Zvijezda je otišla ravno u svoj hotel

Performans koji će izvesti svojevrsni spoj teatra, glazbe i komedije, a u njemu je Malkovich glavni narator i glumi glazbenog kritičara koji iznosi salve ne baš ugodnih komentara na račun velikih skladatelja.

Glumac John Malkovich stigao je u Zagreb. Slavni glumac doletio je nešto prije 15 sati avionom iz Frankfurta koji je u dolasku kasnio preko dvadeset minuta što je izazvalo poremećaj u njegovom rasporedu jer je nakon toga zapeo i u prometnoj gužvi, fotografije slavnog glumca ekskluzivno je snimio Jutarnji list.

image

John Malkovich stigao u Zagreb

DAVOR PONGRACIC/CROPIX

Zagreb je Malkovichu najnovija postaja u turneji s njegovim glazbeno scenskim performansom "The Music Critic", a u Hrvatsku je doletio iz Italije - gdje je nastupao u Milanu u Teatro Arcimboldi.

S aerodroma je Malkovich gotovo odmah morao produžiti u dvoranu Vatroslav Lisinski, gdje je bila zakazana proba za 16 sati, a u 19,30 prema rasporedu je njegov nastup. Prvi plan je bio, kako je Jutarnji neslužbeno saznao da glumac s aerodroma ipak ode do hotela Westin, gdje se trebao odmoriti. Pred hotel je došao oko 15,40 sati.

image

U KD Vatroslav Lisinski u subotu nastupa s performansom 'The Music Critic'.

DAVOR PONGRACIC/CROPIX

Prema informacijama koje je Jutarnji dobio, glumac ima jednostavan plan - jest će u hotelu u kojem i odsjeda, a s obzirom na obveze nije planirao u šetnju gradom. Već u nedjelju odlazi iz Zagreba, međutim zasad novih datuma za njegovu turneju, barem na internetu, nema.

"The Music Critic" je svojevrsni spoj teatra, glazbe i komedije, a u kojem je Malkovich glavni narator i glumi glazbenog kritičara koji iznosi salve ne baš ugodnih komentara na račun velikih skladatelja.

Linker
25. travanj 2024 19:57