BELLOCQIMAGES/BAUERGRIFFIN.COM/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
Bolni trenuci...

John Legend progovorio o periodu nakon gubitka djeteta: ‘Naša je veza tada stavljena na kušnju‘

Nakon što je njegova supruga Chrissy Teigen prije dvije godine doživjela pobačaj, par neko vrijeme o tome nije govorio u javnosti, a glazbenik je sada priznao kako je taj događaj bio snažan udarac i na njihov odnos.

Nakon što je njegova supruga Chrissy Teigen prije dvije godine doživjela pobačaj, par neko vrijeme o tome nije govorio u javnosti, a glazbenik je sada priznao kako je taj događaj bio snažan udarac i na njihov odnos.

Glazbenik John Legend konačno je progovorio o teškom razdoblju kroz koje je prolazio sa suprugom Chrissy Teigen 2020. godine kada su izgubili dijete. U intervjuu za Guardian, pjevač je kazao kako je taj događaj doveo njihov odnos pred kušnju. Naime, par je izgubio dječaka u rujnu 2020., a tada su pute društvenih mreža obavijestili svoje obožavatelje o mukama kroz koje prolaze. Dvije godine kasnije, Legend je postao spreman detaljnije govoriti o tragičnom gubitku.

image

Dvije godine kasnije par je konačno spreman govoriti o tragičnom gubitku.

JOHN NACION/STARMAX/PROFIMEDIA

'Bila je to tragedija, ali mislim da nas je na više načina ojačala, posebno jer smo bili tu jedno za drugoga. Izašli smo iz toga još sigurniji u to tko smo kao par, ali i kao obitelj', izjavio je Legend.

"Šokirani smo i proživljavamo duboku bol kakvu nikada prije nismo osjetili... Nikada nismo uspjeli zaustaviti krvarenje i dati svojoj bebi tekućinu koja joj je bila potrebna, unatoč brojnim vrećicama transfuzije krvi. To jednostavno nije bilo dovoljno", objasnila je Chrissy u opisu objave na Instagramu nakon što je proživjela spontani pobačaj.

image

Par je izgubio dječaka u rujnu 2020., a tada su pute društvenih mreža obavijestili svoje obožavatelje o mukama kroz koje prolaze.

ENT/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Čitajte i: Chrissy Teigen objasnila zašto pepeo pokojnog sina svuda nose sa sobom: ‘Možete vidjeti čašu vode kraj urne‘

Tada je kazala kako su ona i John svom dječaku dali ime Jack, prije nego što je svom sinu napisala dirljivu poruku i zahvalila svima na ljubaznosti i podršci. "Toliko smo zahvalni za život koji imamo, za naše divne bebe Lunu i Milesa, za sve nevjerojatne stvari koje smo mogli doživjeti", zaključila je Chrissy.

Jack je preminuo u rujnu 2020. nakon 20 tjedana trudnoće s komplikacijama, među ostalima i s dijagnozom djelomične abrupcije posteljice. Majka Chrissy je primijetila da su Luna i Miles počeli procesuirati gubitak kada su dobili Jackov pepeo nakon njegove kremacije.

Linker
26. travanj 2024 23:00