Dira u srce

John Legend nakon tragedije posvetio pjesmu slomljenoj supruzi: Pjevao je i svirao jedva suzdržavajući suze

Njegova supruga Chrissy Teigen početkom listopada je spontanim obačajem izgubila njihovo treće dijete, što je slavni par potpuno bacilo u očaj. Ipak, glazbenik joj je kroz stihove poručio da je njihova ljubav dovoljna jaka da prebrodi i ovu strahotu.

Nakon mučne i teške trudnoće, poznata manekenka Chrissy Teigen i njezin suprug, glazbenik John Legend početkom mjeseca izgubili su treće dijete spontanim pobačajem. To je bio veliki udarac za poznate supružnike koji su malenome već dali ime - Jack.

Teigen je, koja s Legendom već ima kćer Lunu i sina Milesa, tijekom trudnoće svoje fanove izvještavala o komplikacijama u trudnoći, krvarenjima i placenti koja je, kako je rekla, bila jako tanka. Manekenka je na kraju završila u bolnici zbog krvarenja koje nije prestajalo i bebici više nije bilo spasa.

image
John i Chrissy već imaju dvoje djece - kći Lunu i sina Milesa.
FRAZER HARRISON GETTY IMAGES

Legend je cijelo vrijeme bio uz svoju suprugu i pružao joj bezrezervnu potporu, a ova tragedija potkanula ga je na stvaranje. Naime, glazbenik je samo dva tjedna nakon gubitka djeteta napisao dirljivu pjesmu posvećenu supruzi koju je i izveo na jučerašnjoj dodjeli nagrada Billboard Music Awards.

"Nikad se nećemo slomiti

Sagrađeni smo na temeljima

Dovoljno su jaki da ostanemo

Nikada se nećemo slomiti", zapjevao je Legend, jedva suzdržavajući suze.

Legend i Teigen o strašnom gubitku obavijestili su i svoje fanove na društvenim mrežama:

"Nikako nismo uspjevali zaustaviti krvarenje i dati bebi tekućinu koja mu je potrebna, unatoč tome što sam primala vrećice krvi transfuzijom. Jednostavno nije bilo dovoljno. Nismo nikada birali imena djeci sve do trenutka kada se nisu rodila, neposredno nego bi napustili bolnicu. Ali ovo smo dijete u mom trbuhu, iz nekog razloga, počeli bili zvati Jack. Tako da će on zauvijek za nas ostati Jack. Jack se jako trudio da bude dio naše malene obitelji i to će biti zauvijek. Našem Jacku - žao mi je što je prvih nekoliko trenutaka tvog života bilo puno komplikacija, što ti nismo uspjeli dati dom u kojem bi preživio. Zauvijek ćemo te voljeti", napisala je slomljena majka.

Čitajte i:

Tragedija u obitelji Legend: Nakon teške trudnoće Chrissy i John izgubili treću bebicu

Teška treća trudnoća: Chrissy Teigen hitno otpremljena u bolnicu nakon obilnog krvarenja

Mnogi joj nisu vjerovali pa je Chrissy odlučila pokazati ožiljke od operacije: 'Vjerujte mi, vani su'

Linker
19. travanj 2024 03:03