Vrlo bliski

Jessica Chastain progovorila o svom bliskom prijateljstvu s Oscarom Isaacom: ‘To je posebna stvar‘

Slavna glumica otkrila je što se sve krije iza njezina dugogodišnjeg druženja s kolegom iz filma "Brak" koji se prikazuje na HBO-u te zašto je morala promijeniti njegovo ime u telefonu tijekom snimanja.

Pojavljivanje Jessice Chastain (44) i Oscara Isaaca (42) na crvenom tepihu na Venecijanskom filmskom festivalu ovih je dana uzbudilo maštu mnogih, s obzirom na to da su kolege iz novog filma "Prizori iz bračnog života" izgledali vrlo prisno, a iz pogleda i Oscarovog poljupca u njezinu ruku mnogi su uspjeli iščitati novu dramu na pomolu (uzmemo li u obzir da su oba protagonista u brakovima).

Među kolegama koji i glume bračni par u mini-seriji "Prizori iz bračnog života", u Veneciji, nesumnjivo, jesu frcale iskre.

image
Jessica i Oscar poznaju su 20 godina, a zajedno su studirali.
UPI/Profimedia

Njihove fotke i videa s crvenog tepiha preplavile su društvene mreže, a gotovo su su se zapitali - jesu li tijekom snimanja postali više od kolega.

Pa iako će se teško saznati treba li njihovim supružnicima (koje su ostavili kod kuće) uopće objašnjenje cijele situacije - Jessica je inače od 2017. u braku s talijanskim grofom Gian Lucom Passi de Preposulom (39) s kojim ima dvoje djece, dok je njezin kolega Oscar iste godine oženio dansku scenaristicu Elviru Lind (40) i zajedno imaju sina - slavna se glumica oglasila po pitanju njezina odnosa s kolegom, možda malo manje iz potrebe za pravdanjem, a više iz potrebe za isticanjem koliko joj dugogodišnji prijatelj - zaista znači.

image
Jessica je od 2017. u braku s talijanskim grofom Gian Lucom Passi de Preposulom (39) s kojim ima dvoje djece.
Backgrid USA/Profimedia

"Oscara poznajem 20 godina i zajedno smo studirali glumu na Juilliardu izuzetno smo bliski što je zapravo bilo od velike pomoći u izazovnijim i emotivnijim scena iz filma, u kojem glumimo bračni par Miru i Jonathana", istaknula je Chastain u intervjuu za People.

"Glumiti s Oscarom je kao da zajedno surfamo, a to što imam s njim vrlo je posebna stvar, s niti jednim drugim glumcem ne slažem se tako dobro. U ovoj smo ulozi baš bili u trenutku, odradili smo to kao kazališnu predstavu", rekla je Jessica.

Priprema je za nju, istaknula je, bila ponekad komplicirana, jer je najboljeg prijatelja morala početi gledati kao supružnika, vratiti se u 2014. kada su bračni par glumili u filmu "Najnasilnija godina".

image
Oscar je 2017. oženio dansku scenaristicu Elviru Lind (40) i zajedno imaju sina.
Goff Photos/Profimedia

"Supružnici znaju sve jedan o drugome, ali Oscar je zapravo potpuno različit od Jonathana kojeg glumi. Pomoglo mi je, nećete vjerovati i to što sam njegov broj u imenu promijenila u Jonathan tijekom snimanja jer bi me to podsjetilo na razmišljanje o projektu svaki put kad bi nazvao", rekla je Jessica i dodala da kad je završilo snimanje bilo mu je vraćeno ime Oscar u imeniku.

Chastain i Isaac za uloge su se pripremali čitajući i analizirajući knjigu sa savjetima za parove, kako bi mogli što zornije prikazati dinamiku likova. su pročitali i knjigu za parove. za parove kako bi izrazili dinamiku svojih likova.

image
Glumac se sa suprugom često pojavljuje na crvenim tepisima.
Abaca Press/Profimedia

"U toj knjizi odgovarate na puno pitanja o partneru, to je nešto što sa suprugom inače izbjegavam. Ali sam pomislila da bi s Oscarom to moglo poslužiti da stvorim neku novu sliku o nama", zaključila je Chastain.

Linker
19. travanj 2024 00:01