izbrisala ga iz života

Jennifer Lopez učinila nešto što nitko nije očekivao: ‘Poslala mu je jasnu poruku i osvetila mu se‘

Više od četiri mjeseca otkako su Jennifer Lopez i Alex Rodriguez prekinuli, pjevačica koja je obnovila odnos s bivšom ljubavi - Benom Affleckom, izbrisala je s društvenih mreža sve zajedničke fotografije s bivšim zaručnikom.

Ljubav je često odgovor na sva pitanja. Neke se stvari događaju kada se ljubav rodi, a neke kada nestane. U životu popularne pjevačice Jennifer Lopez relativno nedavno dogodile su se obje situacije.

Nedugo nakon prekida s Alexom Rodriguezom, pjevačica se vratila u zagrljaj bivšoj ljubavi, Benu Afflecku, a sada je i putem društvenih mreža odlučila potpuno raskrstiti i izbrisati svaki trag njihove veze.

Čitajte i: Demantirali prekid pa ipak prekinuli! Jennifer Lopez i Alex Rodriguez službeno potvrdili kraj

Nešto više od četiri mjeseca nakon što su pjevačica i sportaš objavili prekid, Jennifer je izbrisala zajedničke fotografije s Alexom te ga je otpratila i na taj način, prema izvoru bliskom sportašu, potpuno prekrižila njihov odnos.

image
Nedugo nakon prekida s Alexom Rodriguezom, pjevačica se vratila u zagrljaj bivšoj ljubavi, Benu Afflecku.
MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK MATT

"Ovo je veliki udarac za njega jer su jednom pričali i rekla mu je da, ako ikada prekinu, da se neće brisati s društvenih mreža jer je to djetinjasto. Isto tako, rekla mu je da ukoliko ga izbriše, da to znači da ju je itekako povrijedio. Poslala mu je jasnu poruku ovime i osvetila mu se. Znao sam da će mu to napraviti", objasnio je izvor blizak sportašu.

image
Prije nešto više od četiri mjeseca, Jennifer i Alex su prekinuli.
LARRY MARANO/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Svi su u šoku: Prekinuli Jennifer Lopez i Alex Rodriguez, je li za to kriva fatalna reality zvijezda?

Iako je J. Lo uklonila sve zajedničke fotografije, ostalo je nekoliko objava na kojima se nalazi njezin bivši zaručnik. Te su objave uglavnom povezane s njihovom djecom pa se Alex pojavljuje u videu iz ožujka 2020. s Jenniferinim sinom Maxom.

Osim te objave, na Instagram profilu je pjevačica ostavila i video Alexovih kćerkica na kojima se i on vidi.

Linker
20. travanj 2024 16:43