Jennifer Lawrence uživa u majčinstvu: Mlada majka blista u društvu supruga i prijatelja

Iako se još uvijek ne zna ime, pa čak ni spol bebe, Jen i Cooke s bebicom su već izlazili u šetnje, a nedavne blagdane roditelji su iskoristili za susret s prijateljima.

Jennifer Lawrence uživa u prvim mjesecima majčinstva. Filmska zvijezda rodila je prvo dijete krajem veljače ove godine i dok ona i suprug Cooke Maroney čuvaju svoju privatnost i štite bebu što je više moguće, mladi roditelji nisu se zatvorili u svoje četri zida nego pokušavaju živjeti kao i većina novopečenih roditelja. Tako je 31-godišnja glumica ovog uskrsa viđena u šetnji sa suprugom i prijateljima. Dva para počastila su se večerom na sam Uskrs, a snimljeni su u ležernom razgovoru i šetnji u Los Angelesu.

image

Jennifer Lawrence i Cooke Maroney nakon večere s prijateljima.

BACKGRID/PROFIMEDIA

Iako se još uvijek ne zna ime, pa čak ni spol bebe, Jen i Cooke s bebicom su već izlazili u šetnje. Mlada obitelj viđena je u šetnji prirodom u sunčanoj Kaliforniji. Par koji većinu svog vremena živi na drugoj strani zemlje - na istočnoj obali u New Yorku - prve mjesece nakon dolaska prinove ipak provodi u toplijim krajevima Sjedinjenih Država.

image

Jennifer i u jednostavnom izdanju, naprosto blista.

BACKGRID/PROFIMEDIA

Čitajte i: Jennifer Lawrence postala majka: Svoje prvo dijete glumica i suprug galerist kriju od javnosti

Obožavaju šetnje

Glumica i 37- godišnji vlasnik umjetničke galerije Gladstone 64 na Upper East Sideu u New Yorku obožavaju borabviti u tom gradu. Često ih se može vidjeti u ležernim šetnjama po Manhattanu, gdje je Jen šetala gotovo svakodnevno i u trudnoći. Da očekuju svoje prvo dijete potvrđeno je u rujnu prošle godine. Javnost je saznala za ovaj par u lipnju 2018., a zaručili su se u veljači 2019., da bi se vjenčali u listopadu te godine.

image

Mladi roditelji u prvoj šetnji s bebom.

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Jennifer i Cooke pomno čuvaju svoju privatnost, može ih se tek vidjeti u ležernim šetnjama ili ručkovima na terasama restorančića u New Yorku. Glumica je u prosincu rekla za Vanity Fair da se nada kako će štititi privatnost svog djeteta koliko god je to moguće.

Stoga ne čudi da je oskarovka rodila u 'tajnosti' te da je informacija o djetetu 'procurila' u javnost tek nakon što su roditelji s bebom stigli doma iz rodilišta i uputili se u - šetnje. "Ako sam na večeri i netko kaže: 'Ajme pa ti si trudna'. Neću ga otjerati i reći da ne mogu pričati o tome... Ali sav instinkt u mom tijelu želi zaštititi privatnost moje djece, koliko god je to moguće", kazala je glumica prije nego je rodila.

Linker
16. travanj 2024 22:14