U sedmom nebu

Jennifer Aniston otkrila najnovije pojačanje i raspametila fanove: ‘Ovo je novi član naše obitelji‘

Holivudska zvijezda poznata je po svojoj ljubavi prema psima, oni u njenom životu imaju veliko značenje, a na tom planu sada ima preslatke novosti.

Popularna glumica Jennifer Aniston (51) kojoj su godinama lijepili etikete nesretne u ljubavi, ne krije da jednu i najveću ljubav ona cijelog života ima - a to je ljubav prema njezinim četveronožnim prijateljima. Zvijezda "Prijatelja" dugi niz godina dijeli životni prostor sa psima, a za jednog, nažalost uginulog Normana, toliko je bila vezana da je njemu u često posvetila i dvije tetovaže.

Sada Jen, kao i svaki prosječan korisnik društvenih mreža, nije izdržala da se ne pohvali novim pojačanjem u obitelji. Vidno izmučeni štenac, bijele boje uspio je malo predahnuti u trenu kada ga je glumica snimila.

"Bok! Htjela bih vas upoznati s najnovijim članom naše obitelji... ovo je (vrlo umoran) Lord Chesterfield. Ukrao mi je srce odmah", napisala je Jen uz snimku, koja je raspametila njezine pratitelje.

'Zahvalna sam vam zbog divne skrbi oko ovih spašenih pasa i pronalazite im zauvijek dom', kazala je glumica.

Mnogi su komentirali da je Lord Chesterfield zapravo malena verzija Marleya, neodoljivog zlatnog retrivera koji je glavna zvijezda filma "Marley i ja" u kojem uz Jen glumi i Owen Wilson.

Udomljeni štenac

"Chesterfield, jesi li zaspao s kosti u ustima? Mislim da jesi", šapuće glumica dok snima bebu psa koja spava na leđima sa sve četiri šape u zraku.

"Veliko hvala Wagmor Pets za nevjerojatan posao koji radite. Zahvalna sam vam zbog divne skrbi oko ovih spašenih pasa i pronalazite im zauvijek dom", napisala je Aniston i tako otrkila da je udomila napuštenog psića.

The Wagmor Pet Hotel & Spa, je hotel za pse, ali je ujedno i azil, svaki njihov pseći gost traži svoje udomitelje, a tamo je i poznata glumica potražila 'pojačanje' svog četveronžnog dijela obitelji.

Aniston ima još dva psa, a posljednji put pokazala ih je prilikom dodjele nagrade Grammy. Mješanac šnaucera Clyde te crno-bijela pit bulica Sophie često su se pojavljivali u javnosti, otkako je Jen otvorila Instagram.

Svako malo Aniston se pohvali njihovim aktivnostima, a glavna zvijezda serije"The Morning Show" svoje kućne ljubimce voli i dotjerati, kao recimo kada poziva pratitelje da izađu na glasanje ili kada su svi zajedno gledali dodjelu Grammyja.

Linker
16. travanj 2024 08:55