SASVIM ISKRENO

Jelena Rozga o zdravstvenim problemima: ‘Štitnjaču više niti nemam, a imam problema i sa srcem‘

Glazbenica koja je ove godine proslavila četvrt karijere u intervjuu je rekla kako je usporila zbog zdravlja. Zbog Hašimoto sindroma štitnjaču gotovo da i nema, a pojavili su joj se i problemi sa srcem.

Glazbenica Jelena Rozga na sceni je već dugi niz godina, a ne skriva kako se duetu s regionalnim glazbenikom Sašom Matićem žarko veselila. Čim je čula pjesmu "Ti i ja" zaplakala je, a da se sviđa i njezinim obožavateljima, dokazuju brojke na YouTube kanalu gdje spot u svega tri dana od objavljivanja ima više od milijun i pol pregleda.

Za RTL Exkluziv progovorila je, osim o glazbenoj suradnji, i o svome zdravstvenom stanju za kojeg priznaje kako posljednjih godina i nije najbolje.

image

Jelena Rozga i Saša Matić

PROMO

"Nisam u velikom stresu, pogotovo što se tiče posla. Čuvam zdravlje, cijenim svoje slobodno vrijeme, znam reći ne. To sam morala zbog svog zdravlja. Imam problema sa štitnjačom, više je niti nemam, imam problema sa srcem. Rekla sam 'sada je dosta, hajde da i ja malo uživam", objasnila je Jelena koja si u 2022. godini želi samo zdravlje. Dodatan stres prouzročio je pohotnik koji ju je uhodio godinu dana, a sad ga je stigla sudska kazna zbog čega, kaže, mirnije spava, no strah je ipak još prisutan.

"Mislim da ću još neko duže vrijeme gledati iza leđa i okretati glavu dok budem šetala, i navečer i kroz dan", rekla je Jelena, koja živi s preslatkim, ali, priznaje, razmaženim psićem Ringom. Za Novu godinu pjeva u Novom Sadu, a za Božić će ostati u svome rodnom gradu.

Čitajte i: Od plahe balerine do zvijezde regije: Jelena Rozga slavi četvrt stoljeća karijere

image

Jelena Rozga

CROPIX

"Ovo je prvi put da ću za Božić biti doma na ovoj bini ovdje, par metara, s moje lijeve strane. Imam veliku tremu, a isto tako jedva čekam započeti. Jedva čekam taj 25. da se popnem na binu i da pjevam sa svojim Splićanima'', rekla je iskreno. Ove je godine proslavila i četvrt stoljeća karijere, a plan za iduću joj je, ako to budu dopuštale mjere zbog pandemije koronavirusa, imati i koncertnu turneju.

Linker
14. travanj 2024 07:09