UOČI PRAVOSLAVNOG BOŽIĆA

Jelena Đoković oglasila se prvi puta tijekom agonije: ‘Voljela bih da je moja obitelj danas na okupu‘

Teške trenutke koje prolazi zbog čitave drame oko australskih mjera i zabrane nastupa Novaka Đokovića na Grand Slam turniru, supruga jednog od najboljih tenisača svijeta podijelila je s pratiteljima na Instagramu.

Osim što neće nastupati na Grand Slamu u Melbourneu, omiljenom mu u toj kategoriji turnira, najbolji tenisač Novak Đoković pravoslavni Božić provodi daleko od obitelji.

Australski sud je, naime, nakon čitave drame oko zabrane ulaska u zemlju tenisaču koji nije cijepljen protiv koronavirusa, odgodio odluku o njegovoj žalbi do ponedjeljka u 10 sati.

Đoković je trenutno u karanteni, a ispred hotela Park Royal gdje boravi čekajući odluku, nalaze se srpski navijači koji ga bodre, puštaju glazbu i skandiraju mu srpske zastave.

Čitajte i: Novak Đoković zaradio je naziv ‘antivaksera‘ i opet podijelio svijet: Svi se čude, ali on ide po svom!

Iako kilometrima daleko, podršku mu pruža i njegova supruga Jelena koja se o svemu prvi put oglasila na Instagramu.

"Sretan Božić svima koji ga danas slave! Mir Božji! Želim da svi budu zdravi, sretni, sigurni i zajedno sa svojim obiteljima. Voljela bih i da je moja obitelj danas na okupu, ali utjeha mi je da smo barem zdravi. I mi ćemo rasti iz ovog iskustva.

Čitajte i: Drama se nastavlja: Novaku Đokoviću odbijena viza, mora napustiti Australiju

Hvala vam, dragi ljudi širom svijeta, što šaljete ljubav i podršku mom suprugu. Duboko udahnem da se smirim, nađem zahvalnost i razumijevanje za sve što se događa. Jedini zakon koji svi trebamo poštovati, bez obzira na to gdje se nalazimo, je ljubav i poštovanje drugih ljudi. Ljubav i praštanje nikada nisu greška, već moćna sila", zahvalila se Jelena podršci javnosti u ovim teškim trenucima koje proživljava njezina obitelj.

Linker
19. travanj 2024 04:30