Sretne vijesti

Jedan od najbogatijih Hrvata dobio treće dijete: O svemu je progovorio ponosni djed

Lukšić i Carissi žive povučenim životom, a da su uz sina i kći prije nekoliko dana dobili još jednu kćerkicu medijima je otkrio djed, poznati talijanski pjevač.

Jedan od najbogatijih Hrvata, Davor Lukšić i njegova supruga Cristel Carrisi dobili su treće dijete. Sretnu vijest otkrio je Cristelin otac, talijanski pjevač Al Bano. Djed je tako u jednom intervjuu otkrio kako je dobio treće unuče, a kćer koju je dobio s Rominom Power rodila je prije nekoliko dana.

Iako par detalje o svom privatnom životu drži daleko od javnosti, ponosni djed nije mogao sakriti emocije pa je za strane medije otkrio da je njihova obitelj bogatija za jednu malenu djevojčicu.

image
Davor i Cristel uz sina i kći dobili su još jednu djevojčicu.
GORAN SEBELIC/CROPIX

No djed je sada otišao i korak dalje pa je otkrio i ime malene unučice, koju su roditelji nazvali Rio Ines. Prije tri godine dobili su sina Kaija, a 16 mjeseci kasnije stigla im je kći Cassija.

Čitajte i: Supruga jednog od najbogatijih Hrvata čeka treće dijete? Talijanski mediji tvrde da je Cristel Carissi Lukšić trudna

Gotovo desetljeće u ljubavi

Davor i Cristel upoznali su se 2012. godine u New Yorku na jednoj poslovnoj večeri. Vjenčali su se 2016. u talijanskom gradiću Lecceu, gdje su priredili raskošnu ceremoniju za 500-tinjak gostiju među kojima su bili brojni uglednici.

Davor je nasljednik Grupacije Lukšić, najvećeg poslovnog carstva u hrvatskom vlasništvu u inozemstvu, a Cristel je kći talijanskih glazbenika Ala Bana i Romine Power.

Linker
17. travanj 2024 13:31