Preporodila se!

Je li ovo kraj patnjama jedne od naljepših žena na svijetu: ‘Pet mjeseci kasnije, napokon!‘

Glumica Olivia Munn od kraja prošle godine bori se s postporođajnom depresijom. Njezina najnovija objava na društvenim mrežama ulijeva nadu da su najgori dani iza nje.

Obitelj, prijatelji i obožavatelji zvijezde filmskih hitova X-Men Apokalipsa i The Newsroom konačno se mogu opustiti. Nakon dugih pet mjeseci brige za njezino mentalno zdravlje koje je bilo ozbiljno narušeno uslijed postporođajne depresije, Oliviji Munn vratio se osmijeh na lice.

Da je slavna glumica na putu oporavka jasno je iz njezinih najnovijih objava na društvenim mrežama kojima je nasmijala svoje pratitelje.

Olivia je, naime, snimila nekoliko beauty videa i selfija u kojima je odjevena u pidžamu, a uz njih je ostavila duhovite komentare.

"Pet mjeseci kasnije, konačno sam odjenula novi komad! Ovo je moja treća maska za lice i nadam se da će djelovati jer mi je koža nakon poroda suhaaaa", našalila se glumica, koja unatoč kućnom outfitu na fotografijama izgleda svježe i privlačno.

Mnogi su primjetili i da je bila u frizera jer joj je kosa kraća, što je veliki napredak za zanosnu 41-godišnjakinju koja donedavno nije takoreći izlazila iz svog doma.

Čitajte i: Ozbiljno bolesna: Jedna od najljepših žena na svijetu još uvijek ne može doći sebi

Podsjetimo, početkom ove godine Munn je priznala da se bori s teškim oblikom postporođajne depresije zbog čega je imala ozbiljnih problema. Tijekom tog perioda u nekoliko je navrata izjavila kako se boji da nije dobra mama njezinom sinčiću Malcolmu kojeg je dobila u studenom s njezinim partnerom, komičarem Johnom Mulaneyom. Olivijine tadašnje objave o gubitku kose, problemima s dojenjem i drugim kušnjama majčinstva zabrinuli su čak i njezine kolege, a podršku joj je ponudila i glumica Kate Hudson koja je majka četvero djece te dobro zna koliko prvi mjeseci mogu biti problematični. Ako je suditi po Olivijijim novim objavama, pomoć joj više nije potrebna te konačno može uživati u majčinstvu.

Linker
25. travanj 2024 17:48