Poljubac kao nagrada

Javno uživaju u ljubavi: Meghan nježno poljubila Harryja nakon što je pobijedio na turniru

Meghan je svakog Harryjevog suigrača poljubila u obraz prije nego je razmijenila nježni poljubac sa svojim suprugom.

Jedna od stvari u kojima Meghan Markle i princ Harry mogu bez ikakve zadrške uživati otkako su napustili kraljevsku obitelj jest razmjenjivanje nježnosti na javnim mjestima. Osim toga, Meghan je bila prilično ograničena strogim pravilima odijevanja koja vrijede za članove kraljevske obitelji pa tek sad ponovno može uživati u svojoj velikoj ljubavi, modi.

image

Meghan Markle

JISHPHOTO/SHUTTERSTOCK

Harry je sudjelovao na polo turniru u Polo & Racquet Clubu u Santa Barbari, a za njega je navijala njegova elegantna supruga, odjevena u točkastu bluzu i kratke hlače. Travnjakom je sigurno koračala u štiklama, a glavna zvijezda njenog outfita bio je šešir širokog oboda kojim je štitila lice.

Poput princeze Diane

image

Meghan i Harry ne skrivaju koliko se vole.

BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Polo je pak Harryjeva velika ljubav, a tijekom djetinjstva često ga je igrao s bratom Williamom.

Njegova momčad pod imenom Los Padres kući je odnijela trofej koji nosi ime pokojnog menadžera kluba Lislea Nixona, a uručila im ga je upravo Meghan. Ona je svakog Harryjevog suigrača poljubila u obraz prije nego je razmijenila nježni poljubac sa svojim suprugom.

image

Meghan Markle brdrila je Harryja na polo turniru.

JISHPHOTO/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Neka svi znaju! Princ Harry je dirljivom posvetom kćerkici Lilibet pokazao koliko uživa u ulozi oca

Mnoge je taj potez podsjetio na potez princeze Diane koja je 1985. godine poljubila svog supruga Charlesa kad mu je uručivala nagradu.

Sljedećeg tjedna Meghan i Harry planiraju poletjeti za London gdje će proslaviti Platinasti jubilej kraljice Elizabete. S njima bi trebali ići sin Archie i kći Lilibet, koju kraljevska obitelj još nije upoznala.

Linker
23. travanj 2024 09:01