U DVORIŠTU PRIJATELJA

Jason Momoa nakon razvoda živi u kamperu? Viđen u društvu asistentice u nesvakidašnjem izdanju

Glumac je viđen kako izlazi iz svog luksuznog crnog kampera raščupan i u majici s rupicama u dvorištu prijatelja, nekoliko kilometara od kuće u kojoj je živio s Lisom i djecom.

Nakon što su Jason Momoa i Lisa Bonet objavili kraj ljubavi, zvijezda Aquamana, živi u kamperu - prema nagađanjima stranih medija, prenosi Daily mail.

Glumac koji vrijedi 14 milijuna dolara viđen je, naime, kako izlazi iz kampera vrijednog 750 tisuća dolara parkiranog u dvorištu prijatelja nekoliko kilometara od luksuzne kuće u kojoj je živio s glumicom i njihovom djecom - kćeri Lolom i sinom Nakoaom- Wolfom. Bio je raščupan i odjeven u majici s rupicama, a dvorištem je prošetao sa svojom asistenticom.

Luksuzni EarthRoamer XV-LTi 026 RV Jason je kupio još 2018. godine, a koristio ga je za noćenje kada bi snimao filmove, a nije htio odsjesti u hotelu.

image

Nakon 16 godina ljubavi razišli su se Jason Momoa i Lisa Bonet.

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

"Prilično često boravi u njemu i odlučio je spavati tamo jer je tako bliže plaži. On stvarno nije tip za privatne avione i luksuzna odmarališta", ispričao je ranije izvor za strane medije o glumcu koji je nedavno šokirao javnost objavom o razvodu.

Čitajte i: Rastava za početak nove godine: Jason Momoa i Lisa Bonet razilaze se nakon 16 godina veze!

"Svi smo osjetili pritisak i promjene zbog ovih transformacijskih vremena", započeli su Jason i Lisa u zajedničkoj objavi.

„Revolucija se odvija i naša obitelj nije iznimka...I tako dijelimo vijest da se rastajemo. Ne zato što mislimo da je vrijedno vijesti, već zato da bismo nastavili sa svojim životima dostojanstveno i pošteno. Ljubav između nas se nastavlja, razvija se na način na koji želi biti poznata i živjeti. Oslobađamo jedno drugo da budemo ono što učimo postati", nastavio je sada već bivši par.

"Učimo našu djecu koliko je moguće živjeti molitvu. Neka ljubav prevlada", zaključili su Jason i Lisa u objavi u kojoj su isključili komentare, što nije spriječilo neugodno iznenađene obožavatelje da se oglase na Twitteru i izraze žaljenje.

Linker
15. travanj 2024 19:31