Dosta mu je predrasuda

Jamie Dornan o potencijalnom utjelovljenju Jamesa Bonda: ‘Zabrinut sam zbog komentara javnosti‘

Glumac je otvoreno progovorio o svemu s čim se glumci moraju nositi nakon novih projekata, a osvrnuo se i na uspješnicu svog najboljeg prijatelja, Roberta Pattinsona.

Glumac Jamie Dornan otkrio je nešto više o potencijalnom preuzimanju željene uloge koju su prije njega igrali Sean Connery, David Niven, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan i Daniel Craig, a riječ je o kultnom Jamesu Bondu.

U intervjuu za Esquire, dotaknuo se i karijere svog dugogodišnjeg prijatelja Roberta Pattinsona, koji je nedavno briljirao u ulozi Batmana, priznajući da je pomalo zabrinut zbog komentara javnosti.

"Predrasude su jedna od najvećih bolesti naše kulture, a posebno u našem poslu. Sjetite se samo reakcija koje su uslijedile nakon što je Rob dobio ulogu, pa 90 posto ih je bilo negativno", istaknuo je Jamie.

image

Dornana uzbuđuje mogućnost da se nađe u ulozi Jamesa Bonda.

JIM RUYMEN/UPI/PROFIMEDIA

Dornan je nastavio: "Slično je bilo i kada je Daniel Craig dobio ulogu Jamesa Bonda - mislim, komentari su bili 100 posto negativni. Vrlo je uznemirujuće kada vidite koliko ljudi bjesne zbog glumaca. A što se onda dogodilo? Daniel Craig je briljirao i to je promijenilo cijelu Bondovu energiju. Tako se i svim zagovornicima na koncu sviđa ono što je Rob učinio s Batmanom."

Čitajte i: Suze zbog uloge: Daniel Craig priznao da se raspekmezio zbog uloge Jamesa Bonda

Iako je svjestan problema koji se događaju nekim od najtalentiranijih glumaca u industriji, Dornana uzbuđuje mogućnost da se nađe u ulozi Jamesa Bonda.

"Jako je uzbudljivo biti u konkurenciji za takvu ulogu. Ako bolje pogledate profile koji stoje iza uloge Bonda, riječ je mahom o glumcima iza kojih je pregršt odličnih projekata", komentira.

S Dornanom se za kultnu ulogu navodno bore i Idris Elba, ali i Dwayne Johnson.

Linker
20. travanj 2024 10:58