nema više čekanja

James Middleton oženio ljubav svog života: Na tajnom vjenčanju bili su i njegova sestra Kate i princ William

Par se upoznao 2018., zaručio godinu dana nakon, ali su već dva puta odgađali vjenčanje zbog pandemije. Ipak, ove godine su pošto-poto odlučili reći ‘sudbonosno da‘.

James Middleton, brat vojvotkinje Catherine odnosno Kate Middleton, vjenčao se s financijskom stručnjakinjom Alizee Thevenet na tajnoj ceremoniji na jugu Francuske. James se na Instagramu pohvalio da je jučer oženio Alizee, ali objavio je samo jednu fotografiju.

"Jučer sam oženio ljubav svog života okružen obitelji, prijateljima i naravno nekoliko pasa u prekrasnom selu Bormes-les-Mimosas. Riječima ne mogu opisati koliko sam sretan", napisao je ponosni James, a Alizee je na svom profilu napisala "Upravo vjenčani" uz istu fotografiju.

Čitajte i: Brat Kate Middleton zaručio se nakon samo godinu dana veze: Prsten koji je kupio budućoj supruzi nestvarno je lijep

Vjenčanje mediji nisu popratili, ali saznalo se da je održano u francuskom selu Bormes-les-Mimosas na Azurnoj obali.

Među gostima bili su, naravno, Jamesova sestra Kate sa suprugom, princom Williamom te druga sestra Pippa sa suprugom Jamesom Matthewsom.

Par se upoznao još 2018. kada je James u siječnju svoju djevojku poveo na obiteljski odmor na otok St. Barts, a pridružili su im se njegova sestra Pippa i njezin suprug James Matthews. O njihovoj vezi nije se puno toga znalo, no mediji su otkrili njihovu tajnu da su se samo godinu dana nakon upoznavanja i zaručili.

"Rekla je DA! Naša tajna je otkrivena, ali ne možemo biti sretniji što je možemo podijeliti", napisao je James krajem 2019. na Instagramu. Svoju Alizee zaručio je prstenom s dragim kamenom safirom, koji neodoljivo podsjeća na prsten kojim je princ William zaručio Kate Middleton 2010. godine., a pripadao je njegovoj majci, princezi Diani.

Čitajte i: Najteže razdoblje u životu prošao je sam: 'Potpuno sam se izolirao od obitelji, nisam se mogao pomaknuti, bio sam zarobljen'

Zanimljivo je to što Alizee tijekom flertanja s Jamesom nije niti znala da je on brat Kate Middleton, već je to saznala nakon par tjedana.

James se u periodu kada je javnost saznala za vezu Kate Middleton i princa Williama borio s depresijom jer je osjećao pritisak zbog svoje sestre.

Kako je svojedobno otkrio, "svi su mu odjednom sudili je li uspješan ili propalica". "Depresija me u potpunosti onesposobila. Zbog nje se nisam mogao pomaknuti iz kreveta, a zbog anksioznosti sam se osjećao krivim što se ne mogu ustati. Stalno sam razmišljao zbog čega sam depresivan. Imao sam sretno djetinjstvo, imao sam sve što želim. Nije da sam želio nešto više, ali tu je bilo nešto što me sputavalo u svemu. I što sam više ignorirao, to je više preuzimalo dominaciju", rekao je James koji je nakon što je upoznao Alizee otkrio da ipak ima zbog čega biti sretan.

Linker
24. travanj 2024 06:20