DRAGAN MATIĆ/CROPIX
Preslatka gesta

‘Jako vas volim‘: Pismo koje je Josipi Lisac napisala 10-godišnja obožavateljica dira u srce

Glazbena diva na društvenim se mrežama pohvalila pismom kojoj je poslala jedna od njezinih najmlađih obožavateljica, a u kojem je navela i svoju najdražu pjesmu.

Glazbena diva na društvenim se mrežama pohvalila pismom kojoj je poslala jedna od njezinih najmlađih obožavateljica, a u kojem je navela i svoju najdražu pjesmu.

Domaća glazbena zvijezda Josipa Lisac na sceni je već više od 50 godina, a tijekom karijere stekla je hrpu obožavatelja svih uzrasta - kako onih starijih, tako i najmlađih. Svojim osebujnim glazbenim, ali i modnim izričajem publiku oduševljava i dan danas, a na svom Instagram profilu često dijeli fotografije iz mladosti te trenutke vrijedne pamćenja.

Posljednjom objavom rastopila je mnoga srca - objavila je pismo koje joj je napisala 10-godišnja djevojčica.

"Draga Josipa, ja sam iz Belišća. Imam 10 godina i prvi put sam Vas vidjela kad ste pjevali himnu. Najdraža pjesma mi je "Što me čini sretnom". Čak sam ju naučila napamet, mada baš ne znam pjevati. Vidjela sam Vas i na RTL Direktu! Pitala sam baku jel' Vas zna. Rekla je da zna i da je voljela Vaše pjesme još u osnovnoj školi. Moj učitelj Zdravko Vas isto obožava. Jako Vas volim i molim Vas, pošaljite mi Vašu sliku s autogramom", napisala je djevojčica kojoj Josipa nije željela otkriti ime.

Oduševljeni pratitelji u komentarima su pisali "predivno" i stavljali crvena srca, što dovoljno poručuje koliko je Josipa omiljena među svim generacijama.

Ne propustite virtualni koncert

Inače, svi njezini obožavatelji će na Dan zaljubljenih, 14. veljače, moći uživati u virtualnom koncertu za koji mogu kupiti ulaznice na www.entrio.hr. po cijeni od 80 kuna. Od 25. siječnja do 13. veljače cijena će im iznositi 100 kn, a na dan koncerta 120 kn.

Josipa će publiku diljem svijeta provesti kroz svoj impresivan katalog svevremenskih pjesama, ali i predstaviti neke nove nastale unazad par godina. Na virtualnom koncertu koji počinje u 20 sati, Josipa će praćena svojim sjajnim bendom, kao i izuzetnom audio vizualnom produkcijom.

Na ovom jedinstvenom nastupu set listu će ispuniti brojne velike Josipine pjesme iz karijere duže od pola stoljeća, kao što su "Boginja", "O jednoj mladosti", "Dok razmišljam o nama", "1000 razloga", "Živim po svome", "Vjerujem ti sve", "Gdje Dunav ljubi nebo", "Hir, hir, hir", "Danas sam luda", "Magla" te novije "Tu", "Tebi putujem" i mnoge druge.

Linker
27. travanj 2024 01:02