Jagoda Kumrić
 Srđan Vrančić / CROPIX
SVE MOŽE

Jagoda Kumrić: 'Odgajam dijete, završavam fakultet i radim, sve u isto vrijeme'

Poznata Splićanka naglašava da se po njezinom životnom statusu mora zaključiti da je vrlo snalažljiva.

Glumica Jagoda Kumrić koja je u seriji "Drugo ime ljubavi" utjelovila odlučnu i ambicioznu novinarku Irenu Novosel, dok je odgovarala na pitanja kviza koji si lik serije, otkrila je da kakva je ona zapravo osoba. ''Ja sam jako ambiciozna osoba. Mislim da se po mom životnom statusu da zaključiti i da sam snalažljiva. Odgajam dijete, završavam fakultet i radim, sve u isto vrijeme. Mislim da sam moralna osoba, a ponekad sam i osjetljiva''.


Glumica koje se gledatelji sjećaju i iz serije "Larinog izbora" je pokušala upisati dva puta Akademiju dramskih umjetnosti u Zagrebu, ali nije uspjela, a onda ju je uspjela upisati u Splitu. "Kad vidim kvalitetu i kako se to ovdje radi, presretna sam da mi se to dogodilo", rekla je Jagoda jednom prilikom u intervjuu.

promocija serije Drugo ime ljubavi / Boutique Kaptol Cinema / Zagreb 03.09.2019. / foto: Davor Matota / Jagoda Kumric i Konstantin Haag
Davor Matota
Ljubav je na setu serije "Drugo lice ljubavi"

Na snimanju serijala "Drugo ime ljubavi" ona je u sedmom nebu. Na setu je često kraj svog dečka Konstantina Haaga koji igra buntovnog Gorana. Njihova ljubav nije počela na snimanju već se par zbližio na studiju glume na Umjetničkoj akademiji u Splitu, gdje su bili u istoj klasi. Najprije su bili dobri prijatelji, onda je njihov odnos polagano preraslo u ljubav.

Pročitajte i:

Nova veza o kojoj se priča: Zbližili su se na studiju glume, a zaljubili na snimanju serije

Splitska glumica uspjela čuvati slatku tajnu do kraja: Stiže beba!

Linker
19. travanj 2024 04:49